Fall Showdown zná poslední postupující
Esport CS:GO Článek Fall Showdown zná poslední postupující

Fall Showdown zná poslední postupující

Nicolas Heller

Nicolas Heller

27. 11. 2020 15:49

O posledních čtvrtfinálových postupujících v BLAST PREMIER FALL SHOWDOWN je rozhodnuto.

Reklama

O poslední čtvrtfinálová místa v BLAST PREMIER FALL SHOWDOWN zabojovala světová dvojka Heroic s týmem Endpoint a severoamerická organizace Liquid, která vyzvala MAD Lions.

Dánská organizace vstoupila do zápasu sebevědomě když na mapě Train šla do okamžitého vedení 7-1. Endpoint se i přes pomalejší rozjezd dokázal oklepat a postupně otáčel tempo zápasu ve svůj prospěch. To se nakonec podařilo, Endpoint chytil druhý dech a dotáhl první mapu do vítězného konce. Začátek Overpassu se ale opět odvíjel dle stejného scénáře jako předchozí mapa. heroic si zde poněkud rychle získali vedení na T straně. Tentokrát ho ale spolehlivě udrželi a Endpointu nedovolili žádné překvapení. Rozhodující mapa Inferno se nesla ve vyrovnanějším duchu. Vše se zlomilo až za stavu 11-11. Od té doby se podařilo Endpoint získat jen jediné kolo a Heroic splnili roli favorita.

Heroic 2:0 Endpoint Train 11:16 Overpass 16:8 Inferno 16:12

Velmi podobné, avšak trochu napínavější bylo střetnutí týmu Liquid a MAD Lions. Stejně jako Heroic předvedl Liquid skvělý vstup do zápasu a odhodlání sebrat map pick organizaci s dánským kádrem. Po první půli šlo ze strany Liquid vše podle plánu a stav 10-5 byl více než přívětivý. Jak už to ale v CS:GO bývá, mapa se hraje do 16 bodů a to rozhodně věděli i MAD Lions. S cílem poslat tým Liquid domů získali fantastických 11 kol v řadě a velkolepé vítězství na mapě Overpass bylo dokonáno. Kromě toho, že se hraje do 16 bodů se také většinou hraje na 3 vítězné mapy a to si pro změnu lépe uvědomoval tým Liquid. Ten zahrál o něco lépe CT i T stranu na Mirage a srovnal stav série na 1:1. Rozhodující mapou bylo zvoleno Vertigo. Nejprve si na CT straně zařádili MAD Lions a vzali si prvních 11 kol z 12. Po změně stran se chopil žezla opět Liquid a předvedl ještě divočejší jízdu. Během 14 kol ztratil pouze jedno čímž uzavřel napínavou sérii.

Team Liquid 1:2 MAD Lions Overpass 12:16 Mirage 16:14 Vertigo 16:13

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama