Farming Simulator 19 se v novém traileru věnuje zvířatům
Gaming Článek Farming Simulator 19 se v novém traileru věnuje zvířatům

Farming Simulator 19 se v novém traileru věnuje zvířatům

Filip Němeček

Filip Němeček

19. 10. 2018 20:08

Nově osedláte koně.

Reklama

Za měsíc tu máme nové pokračování Farming Simulator série a tvůrci nyní v nově vypuštěném traileru ukazují, jaká zvířata můžeme čekat. Pro svoji přepravu budete moci nově využít koně, abyste si třeba dali pauzu od těžkopádných strojů.

Aby byl nejnovější Farming Simulator tím dosud největším, máte k dispozici spoustu zvířat, která můžete chovat na své vlastní farmě. Krávy, prasata, ovce a slepice mají jedinečné potřeby a odmění se vám za efektivní péči. Je čistě na vás, která zvířata si vyberete.

Nejnovějším přírůstkem jsou koně, na kterých můžete i jezdit a používat je jako nový dopravní prostředek po okolí a po své farmě. Také je můžete vycvičit a prodat za vysokou cenu. Koně se tak přidávají k více než 300 strojům a nástrojům, poprvé včetně značky John Deere, k novým prostředím a novým plodinám, kterými jsou bavlna a oves. Farming Simulator 19 je díky nim tím největším a nejlepším dílem této série všech dob.

Farming Simulator 19 vyjde 20. listopadu pro PC a konzole PlayStation 4 a Xbox One. S výjimkou verze pro Xbox bude hra lokalizovaná pomocí českých titulků.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama