FaZe podrtili OG, ti neuhráli ani 10 bodů za dvě mapy
Esport CS:GO Článek FaZe podrtili OG, ti neuhráli ani 10 bodů za dvě mapy

FaZe podrtili OG, ti neuhráli ani 10 bodů za dvě mapy

Michael Douša

Michael Douša

23. 11. 2022 12:32

Nebyl to pro OG úplně úspěšný první den - určitě mají na čem pracovat

Reklama
Nebyl to pro OG úplně úspěšný první den - určitě mají na čem pracovat.

FaZe jsou zpět? Po nefalšovaném debaklu na IEM Rio Majoru se se třemi prohrami a nula vítězstvími s turnajem rozloučili a zjevně na sobě začali pracovat. Neříkejme ale hop, protože ještě zdaleka není přeskočeno. Výhra nad evropským mixem OG může být jen jednou vlaštovkou, za to ale opravdu přesvědčivou. OG neměli v zápase mnoho šancí se vůbec dostat do vedení. 

Byla to velmi jednostranná show, které na vítězné straně vévodil s výborným ratingem 1,59 mladý Kanaďan Russel "Twistzz" Van Dulken. Ancient se opět ukázal jako velmi solidní mapa FaZe, kde po vítězných pistolích vedli dominantně až do poločasu, kde se OG začali trochu dotahovat na 12-3. Tam ale jejich vítězná série končila, protože po poločasu se FaZe zase vrátili do starých dobrých kolejí a zavřeli 16-3 bez větších obtíží. 

FaZe podrtili OG, ti neuhráli ani 10 bodů za dvě mapy

Photo credits: @OGcsgo Twitter

Druhá mapa začala pro OG o dost lépe. Vytáhli se se skore 5-0 nad FaZe, těm ale netrvalo dlouho a byli zpátky ve hře, první polovinu uzavřeli 9-6 a tam nezastavili. FaZe za celý zápas vyhráli 14 kol v řadě a nedali OG nic, co nemuseli. 16-6 a 2-0 pro nedávné světové jedničky, které se tak posouvají o krok dál, kde se budou muset postavit vítězi zápasu NIP proti Heroic.

Na OG naopak bude čekat poražený z této série, s nímž se utkají o třetí postupové místo do play-off. Pakliže tam neobstojí, bude jejich působení na turnaji velmi rychle u konce a rozloučí se obdobně jako FaZe s Majorem. OG si jen odnesou o polovinu méně peněz, jen 10 tisíc dolarů, v přepočtu asi 250 tisíc korun.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama