FIFA 18 nabídne nový mód s podtitulem "World Cup"
Gaming Článek FIFA 18 nabídne nový mód s podtitulem "World Cup"

FIFA 18 nabídne nový mód s podtitulem "World Cup"

Vojtěch Sahula

Vojtěch Sahula

3. 5. 2018 17:12

Do hry FIFA 18 míří mód, který úzce souvisí s nadcházejcím Mistrostvím světa v Rusku

Reklama

Ačkoliv se může zdát, že už je nová FIFA 19 na obzoru, tak to rozhodně neznamená, že by se už vývojáři na FIFU 18 vyflákli. Popravdě musím uznat, že díky pravidelným aktualizacím zejména v části FIFA Ultimate Team je ve hře pořád něco nového. A EA nezahálela ani tentokrát, protože na oslavu nadcházejícího Mistrovství světa v Rusku, si připravili nový mód.

Datum vydání

Přestože skutečné Mistrovství světa 2018 se bude odehrávat od 14. června do 15. července, tak vy si budete moci stáhnout tento mód už dva týdny před zahájením tohoto turnaje. Oficiální datum vydání bylo oznámeno 30. dubna s tím, že mód bude dostupný pro platformy PC, Playstation 4, Xbox One a dokonce i Nintendo Switch. Naopak aktualizace nebude dostupná pro starší konzole jako je Playstation 3 nebo Xbox 360. Dokonce i majitelé mobilní aplikace FIFA dostanou aktualizaci, která bude zaměřená právě na Mistrovství světa. Tato aktualizace by však měla dorazit o něco později a to konkrétně 6. června.

FIFA 18 nabídne nový mód s podtitulem "World Cup"

Klíčové vlastnosti

Konzolová a počítačová verze by měla obsahovat všech 32 týmů, kterým se do tohoto turnaje podařilo kvalifikovat. Přitom by aktualizace neměla být nějak výrazně ochuzená, protože by zde měli být všichni současní reprezentanti se svojí vlastní podobiznou.

Přítomno by mělo být také všech 12 ruských stadionů, které budou hostit reálné Mistrovství světa. EA šlo až tak daleko, že kvalita trávníku bude rozdílná podle kvality daného stadionu. Tematický balón a trofej pro vítězné družstvo je pak samozřejmostí. V aktualizaci by také měla být obsažena nová kinematika, která by měla mít za úkol přenést na nás atmosféru, jako z reálného šampionátu. Co to bude konkrétně obsahovat, zatím EA nezveřejnila.  

Pro nás všechny asi nejdůležitější bod, tento event bude, ačkoliv trochu neuvěřitelně naprosto zdarma. 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama