Film Borderlands zná jméno svého režiséra
Zajímavosti Článek Film Borderlands zná jméno svého režiséra

Film Borderlands zná jméno svého režiséra

MrJoke

MrJoke

24. 2. 2020 15:32

Z filmy na herní tématiky se docela roztrhl pytel....

Reklama

Pár let zpět jsme neměli pomalu žádný film podle herní tématiky, později přišlo pár děl, která však nebyla moc úspěšná. Nedávno jsme byli na Sonicovi a krátce po něm se začíná řešit filmová verze výborné open world střílečky s rpg prvky, dokonalou kreslenou grafikou a sarkastickými, šílenými postavami. Kdo ještě nepoznal o čem je řeč? Samozřejmě jde o Borderlands. 

Ačkoliv se to moc neví a nikde se o tom v podstatě nemluvilo, filmové provedení Borderlands je v režimu řešení již od poloviny roku 2015. Celých dlouhých pět let trvalo, než se vymyslelo, kdo vlastně usedne do režisérského křesla

Randy Pitchford tuto informaci zveřejnil na svém Twitteru, příspěvek ale ihned smazal, jelikož bylo ještě příliš brzy a informaci vypustil před oficiálním oznámením. Příspěvek se následně objevil na jeho účtu znovu, ale tentokrát až po oficiálním oznámení od Hollywood Reporter.

Režisérského křesla se tedy ujme režisér Eli Roth. Scénář přijde z rukou Craiga Mazina, který získal cenu Emmy za dílo Chernobyl. Produkci pak dostali na starosti Avi a Ari Aradovi a jejich produkční společnost Arad Prods.

Film Borderlands zná jméno svého režiséra

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama