Finále CZC.cz iSport FIFA 19 Cupu už tuto sobotu v Praze
Esport Článek Finále CZC.cz iSport FIFA 19 Cupu už tuto sobotu v Praze

Finále CZC.cz iSport FIFA 19 Cupu už tuto sobotu v Praze

Nicolas Heller

Nicolas Heller

6. 12. 2018 21:43

Finále CZC.cz iSport FIFA 19 Cup v multikině Premiere Cinemas v Hostivaři. Moderuje Mikoláš Tuček.

Reklama

Kvalifikační utkání jsou minulostí a CZC.cz iSport FIFA 19 Cup se přenáší do své offline části, kde ve finále přivítá osmičku nejlepších PS4 FIFA hráčů. Na velkolepé vyvrcholení celé série o pořádně tučný prizepool se můžete přijít podívat osobně už 8.12. v pražském multikině Premiere Cinemas v Hostivaři. Kromě hráčů, se budete moci potkat například s Alim, Šárkou Pekovou, Mikulášem Tučkem a známými českými fotbalisty. A to nejdůležitější, vstup je zcela ZDARMA!

Co tě čeká přímo na místě?

Dveře kinosálu Premiere Cinemas Hostivař se otevřou 8.12. ve 13hod. Ti z vás, kteří se těší na strhující duely ve FIFĚ, budou moci rovnou usednout ke sledování prvních zápasů, kterými vás bude provázet Mikoláš Tuček spolu s profesionálními komentátory z O2 TV. Po úvodním dějství vstoupíme do prvních čtvrtfinálových klání, kde už může každá chyba znamenat konečnou. Čtveřice nejúspěšnějších hráčů se poté potká v semifinále, ale jen dva z nich si zahrají velké finále. Fotbalový den uzavřeme vyhlášením vítězů a předáním cen.

Finále CZC.cz iSport FIFA 19 Cupu už tuto sobotu v Praze

Během dne pro vás budou ve vstupní hale připraveny stánky partnerů Corny, O2 a elektra Fast. Kdo by se chtěl předvést třeba před Alim, Šárkou Pekovou nebo dalšími celebritami, k dispozici mu bude PS4 konzole s FIFOU na Playstation stánku. Účast přislíbili i profesionální fotbalisté, kteří si to mezi sebou rozdají bez kopaček a s ovladačem v ruce. A jak jim to půjde se dozvíme v doprovodném FIFA turnaji, kde si zahraje například Ondřej Zahustel (AC Sparta Praha), Jan Rajnoch (expert O2 TV), Patrik Brandner (Dukla Praha) nebo Michal Bezpalec (Dukla Praha).


Sleduj finále živě na twitch.tv

Všechny části finále bude možné sledovat online na twitch kanále czc.cz a facebooku deníku Sport. Děním Vás provede zkušený hráč a fotbalový nadšenec Mikoláš Tuček. O ten nejlepší zážitek ze samotných zápasů se postarají profesionální komentátoři O2 TV. Ze základních skupin a čtvrtfinále budou vysílány vždy vybrané zápasy. Následovat budou obě semifinálové a závěrečné finálové utkání. Těšit se můžete na stabilní stream, protože kvalitní internetové připojení na offline finále zajistí společnost ha-vel.


Vsaď si nejen na celkového vítěze

Skutečně prestižní sportovní událost se pozná jednoduše - lze si na ni vsadit. Jinak tomu není ani u CZC.cz iSport FIFA 19 Cupu, kde si můžeš už teď vsadit na jednotlivé zápasy a dokonce i na celkového vítěze. Kurzy budou vypsány také pro play-off, jelikož vývoj budou na místě sledovat samotní bookmakeři Fortuny. Inspiraci pro svůj tip můžeš hledat přímo u hráčů, kteří nám prozradili, koho považují za favorita.

18+ ministerstvo financí varuje: Účast na hazardní hře může způsobit závislost.

Finále CZC.cz iSport FIFA 19 Cupu už tuto sobotu v Praze


Ve hře je 50 000 kč a profesionální smlouva

Veškeré níže uvedené ceny platí pro offline finále turnaje.

  • 1. místo - 25 000 Kč
  • 2. místo - 12 000 Kč
  • 3. místo -  6 000 Kč
  • 4. místo -  3 000 Kč
  • 5. - 8. místo - 1 000 Kč

Pro řadu hráčů největší motivací možná nebudou finanční odměny, ale půlroční profesionální eSport smlouva s portálem iSport.cz! Tuto smlouvu získá jeden z finalistů turnaje, ale vítěz to být nemusí (více informací najdete v pravidlech turnaje přímo v odkazu turnaje).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama