Finále Grunex Masters už dnes!
Esport PUBG Článek Finále Grunex Masters už dnes!

Finále Grunex Masters už dnes!

Radek Raudenský

Radek Raudenský

7. 5. 2021 09:59

Sleduj Grunex Masters ve středu a ve čtvrtek! Dva dny plné toho nejlepšího PUBG.

Reklama

Více jak 100 týmů z Česka i Slovenska, 2 měsíce tvrdé práce i nespočet vystřílených nábojů. To vše spělo k vyfiltrování těch nejlepších střelců a vůdců na naší scéně, kteří si také díky našim partnerům LG UltraGear, Lenovo Legion, SteelSeries a CZC G  zahrají o masivní prizepool v hodnotě 80 000 korun. Sleduj živé vysílání ve středu a čtvrtek od 15:00 na twitch.tv/spajkk.

Celé Grand Finále bude rozdělené na dva hrací dny. V obou hracích dnech se společně utká 16 nejlepších CZ/SK týmů, a to v sérii Best-Of-12. Pro naše borce jsme si připravili šestkrát Miramar a šestkrát Erangel. Žádný tým tedy nebude znevýhodněný a všichni můžou prokázat své taktické schopnosti.

Boje to budou opravdu vypjaté. Potvrdí Entropiq své obrovské ambice a dominanci na české scéně? Nebo se na výsluní dostane úplný nováček? Kandidátů je tu opravdu mnoho, například tým do srodka prosvištěl kvalifikacemi jako nůž máslem. Nesmíme ale zapomenout ani na VIKURVI či Beer Fellas, kteří si ukradli horní příčky globální tabulky pro sebe. Nyní můžeme spekulovat, avšak jakmile 6. května dozní střelba a vybouchne poslední granát, budeme znát 4 nejlepší týmy, které si rozdělí desítky tisíc korun.

Ani vy, naši fanoušci, nebudete ochuzeni! Pro všechny diváky našeho streamu z pražského Grunex studia máme totiž nachystanou hromadu cen. Jak první, tak druhý finálový den totiž budeme losovat velký balík s hromadou oficiálního PUBG merche, mezi kterým je i exkluzivní PUBG pánvička!

Ale samozřejmě to hlavní – na koho se vůbec můžeme těšit? Oběma dny vás provede komentátorská trojice spajKK, Shadye a Divine přímo z pražského Grunex studia. Soupisku týmu můžete vidět níže. Tak přijďte zafandit – 5. a 6. května na twitch.tv/spajkk!

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama