Finále LYNX PUBG Solo cupu za námi, máme výsledky
Esport PUBG Článek Finále LYNX PUBG Solo cupu za námi, máme výsledky

Finále LYNX PUBG Solo cupu za námi, máme výsledky

Natálie Bednářová

Natálie Bednářová

23. 9. 2018 19:26

Podívej se, jak vypadalo nedělní finále LYNX PUBG Solo Cupu.

Reklama

Dnes jste mohli sledovat napínavé finále LYNX PUBG Solo Cupu o herní počítač LYNX Grunex ProGamer 2018. Turnaj se odehrál v profesionálním RE-PLAY studiu! Do finále se z kvalifikací probojovalo nejlepších 72 bojovníků, kteří si poměřili své síly na mapě Erangel, kde se celkem odehrálo pět zápasů.

Samotné finále odstartovalo ve 13:00 hodin. O zábavu se postarala známá streamerská dvojice Mazarini a spajKK, kteří komentovali přímo ze studia na Mazariniho Twitch kanale

Kdo ovládl scénu a stal se Solo championem PUBG cz/sk scény?

Finále bylo nabité akcí a nechyběl ani gameplay ostřílených hráčů, stratégů a jednoho komika. Scénu s velkým náskokem ovládl hráč Gargi_ s celkovým počtem bodů 1280, druhé místo obsadil hráč dodiiikkk, který hrál přímo ze studia s 1120 body a třetím místě skončil Dudyss s 1110 body. Mazi a spajKK na závěr zpovídali hráče a těm se atmosféra ve studiu líbila a těší se na další offline akce ve hře PUBG.

Podívejte se na galerii jak to v Re-Play vypadalo 

{control gallery}

A jakou cenu si odnesl ten nejlepší ve finále?

1. místo

LYNX Grunex ProGamer 2018

LYNX Grunex ProGamer 2018.

Tato generace oblíbených herních počítačů LYNX Grunex vám přináší skvělý poměr ceny a výkonu. Pokud si chcete vychutnat hry v plné plynulosti, hrajete online nebo rádi sledujete streamovaná Full HD videa, pak je pro vás LYNX Grunex řady 2018 správnou volbou. Samozřejmě je vhodný i pro další využití, jako například kancelářskou práci, surfování na internetu nebo práci s grafickými a video programy. Využijte naplno výkon počítače navrženého ve spolupráci s profesionálními hráči a komunitou herního portálu Grunex.

Mrkni za zábavné highlighty ze streamu!

Kolbřík je námořník

Jirka nekončí na Youtube, ale na břehu

Dostal "babu"

Zajímají tě novinky, zajímavosti z PUBG? Dej lajk na facebook.com/PUBG.Komunita Nebo snad hledáš hráče a chceš se pravidelně chlubit svými killy? Připoj se k FB Skupině facebook.com/groups/PUBG.Komunita

Každou sobotu PUBG turnaj na našem webu!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama