Floppy aneb na Valorant a zase zpátky. Nastoupí v Extra Salt
Esport CS:GO Článek Floppy aneb na Valorant a zase zpátky. Nastoupí v Extra Salt

Floppy aneb na Valorant a zase zpátky. Nastoupí v Extra Salt

Michael Douša

Michael Douša

23. 10. 2021 17:42

Rickymu "floppy" Kemerymu se na Valorantu nezalíbilo.

Reklama
Americký střelec u Valorantu nevydržel dlouho, nastoupí u Extra Salt.

Mladý ostrostřelec Ricky "floppy" Kemery se ukázal v relativně dobrém světle jako člen Cloud9, ovšem tato sestava v CS:GO příliš nezazářila a dočkala se poněkud tragického konce - Cloud9 sestavu rozpustila a od CS:GO dala ruce pryč. Floppy ale měl poněkud štěstí, Cloud9 mu nabídli místo ve své VALORANT sestavě. Tam ale nezůstal dlouho. 

Angažmá se mu ovšem otevřelo v americké organizaci Extra Salt. Z této organizace se naopak vypakuje Aran "Sonic" Groesbeek, který si "dává přestávku od kompetitivního hraní." Floppy se v Extra Salt už ukázal v několika málo zápasech, teprve tentokrát ovšem bude oficiální součástí týmů. Bohužel přišel o účast na PGL Majoru ve Stockholmu - Extra Salt na IEM Fall, kvalifikačním turnaji, pohořeli. Ačkoliv se mnohokrát ukazovali jako jeden z lepších severoamerických týmů, v severoamerické RMR kvalifikaci skončili na tragickém osmém místě, a to i za neslavnou sestavou 00Nation či EXTREMUM, které jejich vlastní organizace vyhodila.

Je otázkou, zda floppy po půlroce téměř bez CS:GO bude týmu nějak zvlášť užitečný, Extra Salt ovšem v jeho schopnosti zjevně věří. Extra Salt se tedy ukáží v tomto složení:

  • Johnny "JT" Theodosiou
  • Josh "oSee" Ohm
  • Justin "FaNg" Coakley
  • Edgar "MarKE" Maldonado
  • Ricky "floppy" Kemery
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama