[Fortnite] Dnešní update přinesl ohlášenou změnu fyziky
Gaming Fortnite Článek [Fortnite] Dnešní update přinesl ohlášenou změnu fyziky

[Fortnite] Dnešní update přinesl ohlášenou změnu fyziky

Jaroslav Lukeš

Jaroslav Lukeš

5. 2. 2020 16:56

[Fortnite] Dnešní update přinesl ohlášenou změnu fyziky.

Reklama

Už před pár týdny Epic Games oznámil, že se chystá implementovat nový fyzikální engine do hry. Jmenuje se Chaos Engine a je to jedna z technologií, které Epic již v minulosti prezentoval. Dnešním patchem 11.50 jej nasadili do Fortnite a je možné, že to ani nepocítíme.

To je totiž cílem Epicu v první řadě, aby hra působila pocitově úplně stejně jako dřív a stále to bylo Fortnite. Pokud narazíte na nějaké nové chyby tak vývojáři prosí o odeslání Feedbacku přímo ze hry. Co jsme zatím koukali na fóra, tak se zdá, že konzolová verze má nějaké problémy s trefováním "weak pointů" při těžbě a bourání. Na větší závěry je ještě stále brzo.

Jedinou další oficiálně oznámenou změnou v updatu bylo navrácení Launch Padu zpět do hry. Nyní jej najedeme ve všech běžných (nekompetitivních) režimech. A nakonec to, že už brzo odstartuje nový event ve hře. A možnosti jsou prakticky jenom dvě. Valentýnské skiny už jsou herních souborech, ale přece jenom je ještě více jak týden času. Proto je mnohem pravděpodobnější, že dorazí event u příležitosti filmu Birds of Prey alias film o Harley Quinn s Margot Robbie v hlavní roli. První leaky jsou už na světě.

[Fortnite] Dnešní update přinesl ohlášenou změnu fyziky

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama