[Fortnite] Ninja se konečně dočkal vlastního skinu
Gaming Fortnite Článek [Fortnite] Ninja se konečně dočkal vlastního skinu

[Fortnite] Ninja se konečně dočkal vlastního skinu

Jaroslav Lukeš

Jaroslav Lukeš

16. 1. 2020 05:18

[Fortnite] Ninja se konečně dočkal vlastního skinu

Reklama

Dlouho si všichni užívali vtip o tom, že Ninja nikdy nedostal vlastní skin ve Fortnite, i když je objektivně jednou z postav, která dokázala Fortnite posunout ještě mezi více lidí. Sice by se dalo říci, že už v jedné z prvních sezon dostal takové mrknutí oka v podobě harvesting tool pojmenované Plunja (gumový zvon propíchlý katanou). Ale ani to nestačilo. Zvlášť když populární streamer CDNthe3rd dostal prakticky svůj skin v podobě DJ Yondera. Právě tenhle vtipný hráč to Ninjovi dával sežrat velmi často.

[Fortnite] Ninja se konečně dočkal vlastního skinu

Dnes je vše jinak. Téměř týden Ninja teasoval, že bude velké oznámení a to něco znamená. Když to totiž prohlašoval naposledy byl z toho nejdřív přechod na Mixer a pak spolupráce s Adidas. Dnes to však je vydání jeho vlastního skinu, který nikdo nezamění s nikým jiným a bude na vždy zvěčněn v jedné z největších her historie. Navíc k tomu nesmíme zapomenout i Pon Pon taneček, který Ninju provází od jeho úplných počátků. Vše doplňuje backbling a harvesting tool.

 

Celé to je součástí tzv. Icon série ve které Epic Games chtějí poděkovat výrazným tvůrcům v komunitě Fortnite. Už teď víme, že jednou z dalších bude LooserFruit, která v posledních týdnech hodně sbírá peníze pro požáry postiženou austrálii. Další bude TheGrefg a další. Nutně to neznamená, že každý dostane svůj skin, ale uvidíme.

Pokud toužíte po svém vlastním Ninja skinu, který má čtyři různé varianty tak musíte vydržet do zítřka až naběhne oficiálně ve store. Prozatím jej má jen Ninja a jeho blízcí známí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama