[Fortnite] Přichází Prowler
Gaming Fortnite Článek [Fortnite] Přichází Prowler

[Fortnite] Přichází Prowler

Mirek Kefurt

Mirek Kefurt

19. 4. 2022 17:10

Další postava ze světa Marvel míří do hry

Reklama

Do Fortnite už dorazilo velké množství postav Marvelovských komiksových filmů. Mezi ně se dnes zařadil i Prowler a pokud vlastníte aktuální Battle Pass, nebude vás to stát ani korunu navíc. Prowler je charakter, kterého můžete znát z animovaného filmu Spider-Man: Paralelní světy, nebo z komiksových sešitů.

Prowler je pravou rukou známého padoucha Kingpina a ke svému boji používá nejrůznější technologické vychytávky. Jeho jméno se objevilo už v 78. díle kresleného komiksu The Amazing Spider-Man z roku 1969 a už tenkrát stál proti Spider-Manovi.

[Fortnite] Přichází Prowler

Skin ve hře je svým ztvárněním velmi podobný své předloze z vynikajícího animovaného filmu z roku 2018. V Battlepassu navíc získáte kromě skinu i další doplňky. Mezi ně patří Slash and Smash emote, Energy Claw pickaxe, Sky Prowler kluzák, Mark of the Prowler wrap, Prowler's Grasp emotikon, nahrávací obrazovka, banner ikona a Tag sprej. Prowlera mohou získat všichni kdo vlastní aktuální Battle Pass, nebo jsou členy Fortnite Crew. Pokud jste fanoušky tohoto komiksového záporáka, Battle Pass této sezóny můžete koupit kdykoliv až do 3. června, ale určitě si nechte nějaký čas na to, abyste si skin stihli vybojovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama