Fortnite spustí měsíční předplatné
Gaming Fortnite Článek Fortnite spustí měsíční předplatné

Fortnite spustí měsíční předplatné

Jaroslav Lukeš

Jaroslav Lukeš

24. 11. 2020 18:10

Fortnite spustí měsíční předplatné

Reklama

Před něcelým měsícem proběhlo internetem, že některí hráči Fortnite, byli osloveni s dotazníkem. V dotazníku se specificky ptal Epic zda by využili možné nabídky na měsíční předplatné ve hře. Evidentně už to měl Epic předem rozmyšlené, protože je vše oficilání. Počínaje 2. prosincem a tedy startem páté sezóny z Chapter 2.

Co takové předplatné přinese a kolik bude stát? Cena byla určena na 295Kč (po přepočtu z Liber, může se lišit). Za ni dostane hráč přístup k prémiovému Battle Passu, který tak nemusí na začátku sezony kupovat. Každý měsíc exkluzivní balíček kosmetických předmětů (viz obrázek níže) a 1000 V-Bucks.

Fortnite spustí měsíční předplatné

Když to sčítneme v Librách - 7,99GBP (1000 V-Bucks) + 7,99GBP / 3 (Battle Pass se kupuje cca 1 za tři měsíce) tak je výsledek, že hráči trošku ušetří a získají kosmetické předměty zdarma. To ovšem za předpokladu, že každý měsíc nakupují nějaké V-Bucks, což záleží na hráči a preferencích. Mnozí koupili Battle Pass jednou a od té doby si na něj vždy znovu vydělají jeho dohráním. Uvidíme zda se toto rozhodně ne levné předplatné (stejná cena jako World of Warcraft, dražší než Netflix) uchytí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama