Fortnite update 21.50
Gaming Fortnite Článek Fortnite update 21.50

Fortnite update 21.50

Anna Marchalová

Anna Marchalová

2. 9. 2022 12:30

Proběhla nová aktualizace v21.50. Pojďme se podívat, co vše nám přinesla.

Reklama

Pokud se chcete dozvědět vše, co přišlo a odešlo spolu s touto aktualizací, jste na správném místě! Připravte se vyskočit z bitevního autobusu a ponořte se do aktualizované zábavy ve Fortnite!

 

S aktualizací 21.50 odchází oblíbený herní režim Impostors!

Herní režim Impostors si postupem času zamilovalo velké množství hráčů a aspoň jednou si jej zahrál každý. Cílem hry bylo v roli agenta plnit zadané úkoly a odhalit Impostora dřív, než všechny pochytal. Jako impostor jste mohli hru sabotovat a společně se svým parťákem likvidovat jednoho agenta za druhým a snažit se vždy vinu svést na ostatní. Režim Impostors tu zůstal poměrně dlouho a zdá se, že se do něj nakonec zamilovali i vývojáři z Innersloth (tvůrci hry Among Us) .


Late Game Arena, Rift Spawning a legendární Pump Shotguns se vrací

Pokud se chcete předvést v Late Game aréně, můžete to udělat klidně hned! V aréně budete moci předvést své skutečné dovednosti a nyní, když budete mít přístup k Legendary Pump Shotgun a  Rift Spawning, bude hra ještě šílenější, než kdy předtím.

  • Zero Build Arena byla vypnuta.

Fortnite update 21.50


Fortnite Dragon Ball Kamehameha

I když úkoly Fortnite x Dragon Ball „Power Unleashed“ skončily, Capsule Corp pokračuje v odesílání dodávek! Předměty Kamehameha a Nimbus Cloud (Kintoun) jsou stále na Ostrově, jen se objevují v menší míře.


Týdenní výzva Shadow of Phantasm week

V právě probíhající události Shadow of Phantasm Week přibyli do hry skvělé předměty, mezi kterými můžeme najít Suppressed Assault Rifle, Suppressed SMG, Shadow Bomb a Shield Bubble! Dokončete speciální questy a získejte XP za používání těchto předmětů! Shadow of Phantasm Week začíná 30. srpna v 9:00 ET a končí 7. září 2022 v 9:00 ET.


Odstranění chyb ve hře

Aktualizace ale není jen o přidání nových zbraní, předmětů či režimů, ale také o odstranění chyb ve hře.

  • Opraven problém, kdy lišty zdraví a štítu neodpovídaly skutečné hodnotě zbývající po poškození.
  • Opraven problém, kdy se Kamehameha při upuštění vyřazeným hráčem naplnila na tři plné náboje.
  • Možnost režimu střelby na mobilu nyní funguje správně. Zrušením zaškrtnutí této možnosti se nyní automaticky skryje vyhrazené tlačítko střelby ve hře, pokud to kontext umožňuje.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama