freeze-a-jeho-vliv-na-renegades
Zajímavosti Článek Freeze a jeho vliv na Renegades.

Freeze a jeho vliv na Renegades.

Ondřej Sirovátka

Ondřej Sirovátka

18. 1. 2016 21:17

Vyplatila se RNG akvizice Freeze?

Reklama

Úspěch organizací v esportu se kromě herních výkonů točí také kolem množství fanoušků. Aleš "Freeze" Kněžínek ve včerejším utkání NA LCS proti týmu Liquid dokázal, že má co nabídnout, na konci vítězné hry bylo jeho skóre 11/2/7.

Vyplatila se však Freezova akvizice i po stránce fanouškovské? Spekulace o Freezově odchodu do NA probíhaly dlouho před oficiálním oznámení. To přišlo ve středu 6.1. 2016. Teď se podívejme na pár čísel. K úterý 5.1. bylo na FB profilu 517 CZ/SK fanoušků. Po oficiálním oznámění došlo k nárustu o 31%.

Freeze a jeho vliv na Renegades.

Předchozí podíl 2,96% na celkovém počtu fanoušků RNG se zvýšil na 4,48% což řadí CZ fanoušky na 6. místo, hned za Polsko. Spolu s oznámením bylo vypuštěno i video, kde byl Freeze prezentován jako nová posila Renegades. V aktuální době má oficiální YT kanál více jak 13 tisíc odběratelů a 10 videí. Z celkového počtu 612 662 zhlédnutí tvoří celých 30% Freezovo video, které má přes 180 000 zhlédnutí a je tak nejpopulárnější z celé produkce RNG.. 

Freeze a jeho vliv na Renegades.

 

 

 

 

 

 

 

 

Jistě, vzhledem k tomu, jak velkou má fanouškovskou základnu samotný Freeze, mohl týmu privést větší porci fanoušků. Na druhou stranu nejen že podal kvalitní výkon v první hře, ale zároveň s sebou přivedl množství pozornosti fanoušků a médií. Jeho další představení můžete sledovat dnes ve 21:00 během druhého hracího dne NA LCS.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama