Frozen bude mít nového spoluhráče - dvojnásobného Major šampiona
Esport CS:GO Článek Frozen bude mít nového spoluhráče - dvojnásobného Major šampiona

Frozen bude mít nového spoluhráče - dvojnásobného Major šampiona

Michael Douša

Michael Douša

8. 1. 2022 10:05

Francouzská legenda se vrací do hry

Reklama
NBK se vrací k CS:GO po šestiměsíční pauze.

Naposledy Nathan “NBK-” Schmitt profesionálně hrál za DBL PONEY v Flashpoint 3, přičemž měl ještě smlouvu s OG, před tím například za Envy či LDLC, kdy za oba týmy vyhrál Major. První na DreamHack Winter 2014 proti NIP a druhý o rok později na DreamHack Open Cluj-Napoca 2015 proti fnatic. V průběhu svojí pauzy hrál VALORANT od Riot games, u kterého ale nevydržel a vrátil se zpět do světa CS:GO, a to podepsáním smlouvy s MOUZ.

Sestava MOUZ  se za poslední měsíc drasticky změnila odchodem dlouhodobého hvězdného hráče Robina “ropz” Koola, který odešel za bývalým kapitánem MOUZ do Faze, coache Torbjørny “mithR” Nyborga, ale také Frederika “acoR” Gyldstranda. Na jejich místě budou tak hráči, kteří předešle byli v MOUZ NXT, na podporu nové éry týmu, maďar Ádám “torzsi” Torzsás a dánský hráč Dennis “sycrone” Nielsen.

Frozen bude mít nového spoluhráče - dvojnásobného Major šampiona

Photo credits: PGL

Sám NBK- tvrdí, že sestava, ve které v sezóně 2022  bude hrát, má velkou naději a talent a že pozice, kterou v ní má, je přesně to, kde chce být. Je však otázkou, zda se bude ucházet o post stratéga, což působilo trable již při jeho předchozím angažmá v OG. Tam se jeho překryv rolí s Aleksim "Aleksib" Virolainenem stal důvodem, proč musel odejít. I v MOUZ už jeden kapitán hraje, a to Christopher "dexter" Nong. Ať už je situace jakákoliv, kdyby management předpokládal potíže, NBK by smlouvu do ruky ani nedostal.

V sestavě tak už na IEM Katowice 15. února uvidíme společně s koučem Dennisem “sycrone” Nielsenem tyto hráče:

  • Christopher “dexter” Nong
  • Aurimas “Bymas” Pipiras
  • David “frozen” Čerňanský
  • Ádám “torzsi” Torzsás
  • Nathan “NBK-” Schmitt

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama