G2 v Kodani končí, v semifinále Heroic vyzvou Liquid
Esport Článek G2 v Kodani končí, v semifinále Heroic vyzvou Liquid

G2 v Kodani končí, v semifinále Heroic vyzvou Liquid

Michael Douša

Michael Douša

25. 11. 2022 20:12

G2 jedou domů, tentokrát ale neodchází s prázdnou

Reklama
G2 jedou domů, tentokrát ale neodchází s prázdnou.

Ačkoliv G2 na BLAST Premier Fall Finals končí na předposledním místě, není to úplně důvod k rozpadu. Jistě, je to na míle daleko od jejich top 4 na ESL Pro League, ale i přesto je to dostatečný výsledek na to, aby si ke konci roku zajistili místo na ještě jednom velkém turnaji - BLAST Premier World Final. Pořád je to ale daleko od idálního výsledku, kterým by po tolika proinvestovaných penězích ze strany organizace G2 měla být jedna trofej za druhou. 

Heroic se na druhé straně nenechali zastavit jednostrannou porážkou od FaZe ve skupině, kde skončili na druhém místě před NIP a OG, kteří skončili na místě posledním. Ti nyní budou čelit Liquid opět po více než dvou týdnech - naposledy spolu hráli relativně nedávno na IEM Rio Majoru, kde Heroic na úkor severoamerické sestavy postoupili do Champions Stage. A nutno říct, že jim to oproti očekáváním vyšlo opravdu dobře, když si z turnaje odnesli nakonec druhé místo.

G2 v Kodani končí, v semifinále Heroic vyzvou Liquid

Photo credits: Adela Sznajder, ESL Gaming

Je otázkou jestli bude BLAST obdobný příběh - domácí fanoušci budou Heroic silnou oporou, kterou zaručeně budou potřebovat, nicméně Liquid využili čas nestrávený na Majoru zjevně intenzivním tréninkem. Po 2-0 výhře nad G2 navázali 2-1 vítězstvím nad ukrajinsko-ruskou sestavou Natus Vincere. Přinese jim trénink i další ovoce v podobě první trofeje po dlouhých letech? 

Raději nepředbíhejme a nezapomeňme naladit Twitch na @BLASTpremier v sobotních 15:30, ať si přenos z Royal Areny užijeme na vlastní oči.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama