Game Clash Masters vyhrává tým Illuminar
Esport CS:GO Článek Game Clash Masters vyhrává tým Illuminar

Game Clash Masters vyhrává tým Illuminar

Daniel Zappe

Daniel Zappe

23. 9. 2019 14:36

V polské Gdyni proběhl další CS turnaj.

Reklama

Pojďme si představit Game Clash Masters, turnaj, který existuje už druhým rokem. Hraje se na dvě skupiny po čtyřech týmech. Nejlepší dva týmy postupují do semifinále, kde jejich cesta pokračuje. Turnaj se odehrává v polské Gdyni. Prizepool turnaje činí $100,000.

Teď už ale ke skupině A. Tam byly zařazeny týmy Sprout, Aristocracy, DreamEaters a Syman. Právě poslední jmenovaný tým Syman, nedokázal vyhrát žádný zápas a skončil na posledním místě. O něco lépe se dařilo DreamEaters, kteří sice získali tři body, ale na postup to nestačilo. Na postup ale dosáhl tým Sprout a Aristocracy, ty dokázaly získat šest bodů.

Game Clash Masters vyhrává tým Illuminar

Skupina B byla složená z týmů AGO, BIG, FURIA a Illuminar. Tým AGO a BIG se bohužel do semifinále nepodívají, AGO s nula body a BIG se třemi na postup nedosáhly. Zato FURIA s Illuminar dokázaly získat 6 bodů, Furia ve třech zápasech a Illuminar pouze ve dvou.

První semifinále se odehrálo ve složení Sprout vs Furia. Furia začali líp a první mapu Inferno vyhráli 16:9. Sprout se ale vzepřeli a druhou mapu (Mirage) vyhráli celkem snadno 16:8. Rozhodovalo se tedy na Trainu, první polovinu vyhrál tým Sprout 9:6 a ve druhé polovině si došel pro celkový postup do finále - 16:13.

Ve druhém semifinále se utkal tým Illuminar vs Aristocracy. První mapa byla Mirage, tu dokázali borci z Illuminaru vyhrát 16:10. Poté ztratili Overpass 12:16 a nakonec zvítězili v napínavé třetí hře na Nuke 16:13.

Game Clash Masters vyhrává tým Illuminar

Grandfinále bylo tedy rozdané. Oba týmy chtěli vyhrát. Sprout byl lehce favorizovaný, ale tým Illuminar se rozhodně nechtěl vzdát. První mapa tedy začala - Mirage. Illuminar zaskočili Sprout a vyhráli těsně 16:13. Ve druhé mapě se šlo na Overpass, tam Illuminar sebral mapu ještě těsněji a vyrovnaněji - 16:14. Za stavu 2:0 se Sprout mohlo honit hlavou kde co, ale museli se dát rychle dohromady a soustředit se na Train. Jenže tým Illuminar dále pokračoval v dominanci a po rychlém finále dokázal v Gdyni zvítězit 3:0 na mapy poté, co poslední mapu vyhrál 16:12.

Konečné pořadí tedy vypadá takto:

Game Clash Masters vyhrává tým Illuminar

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama