GamesCom 2017: Víme, co čekat od prvního DLC pro The Surge
Gaming Článek GamesCom 2017: Víme, co čekat od prvního DLC pro The Surge

GamesCom 2017: Víme, co čekat od prvního DLC pro The Surge

Filip Němeček

Filip Němeček

25. 8. 2017 15:24

Adam Hetenyi ze studia Deck 13 nám v rozhovoru popsal A Walk in the Park.

Reklama

Představení dodatečného obsahu pro The Surge, které letos v květnu pozitivně překvapilo, probíhalo trošku jinak. Místo tradiční prezentace na mě čekal Adam Hetenyi, který je šéfem herního designu pro The Surge. Oznámení novinek tak probíhalo formou rozhovoru a já se tak mohl ptát na všechno možné. Rozšíření se jmenuje A Walk in the Park a má být hodně založeno na zpětné vazbě od hráčů. Odehrává se v rozbitém zábavním parku, možná bude ale fungovat horská dráha – jako takové zpestření zážitku.

Nová lokace bude dostupná buď v průběhu hraní příběhu The Surge nebo jako dodatek po jeho dokončení. Je tak na vás, kdy se do A Walk in the Park pustíte. Příběh bude volně navazovat a může nabídnout více informací o herním světě či vám odpovědět na otázky, které jste možná měli po dohrání hry. Znalost příběhu The Surge ale není pro nový dodatek podstatná. Můžete se ale třeba dozvědět více o hlavním hrdinovi a společnosti CREO. Rozšíření má jít dohrát asi za čtyři hodiny, samozřejmě ale záleží, jak dobří jste hráči a jak důkladně ho budete procházet. Klidně vám tak může zabrat mnohem více.

GamesCom 2017: Víme, co čekat od prvního DLC pro The Surge

Také mě zajímalo, jestli třeba rozšíření přinese nějaké změny obtížnosti, aby třeba hra nalákala méně zkušené hráče či prostě ty, kteří nehledají hardcore záležitost. Nic takového v plánu není. Nové implantáty a zbraně umožní více herních stylů, takže dostanete více možností, jak nepřátele porazit, ale určitě to nebude jednodušší.

DLC má doprovodit balíček zdarma s dalšími zbraněmi, které půjde získat. Rozhodně ale nečekejte, že to bude snadné. Novou výbavu si budete muset zasloužit.

A Walk in the Park vyjde později v tomto roce. Zatím vydavatel balíček oficiálně neoznámil, stejně tak jako cenu. A co další DLC v budoucnu? Pokud bude ze strany hráčů zájem, tak se jim studio Deck 13 rozhodně bránit nebude.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama