[Gamescom] THQ Nordic nám předvedli novinku SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake
Gaming Článek [Gamescom] THQ Nordic nám předvedli novinku SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake

[Gamescom] THQ Nordic nám předvedli novinku SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake

Jakub Osička

Jakub Osička

28. 8. 2022 11:42

Na Gamescomu jsme měli možnost nahlédnout i na novou hru s oblíbeným podmořským animovaným hrdinou.

Reklama

Na letošním Gamescomu nám THQ Nordic předvedlo i již dříve oznámenou ztřeštěnou plošinovku oblíbeného animovaného hrdiny, který snad jako jediný dokáže grilovat krabí hambáče pod vodou. SpongeBob přichází v již dříve avizované stejnojmenné hře s podtitulkem The Cosmic Shake, kterou si určitě užijí nejen děti, ale i fanoušci žluté podmořské houby z řad dospělých.

[Gamescom] THQ Nordic nám předvedli novinku SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake

SpongeBob, Patrick a další v multiversu vysněných světů

Na oblíbené hrdiny ze seriálu Stephena Hillenburga tentokrát čeká sedmero nápaditých světů, které si zkrátka SpongeBob a jeho přátelé vysní v nejdivočejších představách. Slzy mořských víl prý plní přání no a vysnít si divoký barevný multiverse v prostředí klasického animáku se nabízí na stříbrném podnose. A není tak divu, že se prostřednictvím přání našich hlavních hrdinů vypravíme do míst, jako třeba Prehistoric Kelp Forest, Wild West Jellyfish Fields nebo Downtown Bikini Bottom.

Čeká vás spousta soubojů, puzzlů a zajímavých vychytávek. Občas budete plachtit s krabicí od pizzy, občas osedláte mořského koníka, ale nudit se každopádně nebudete. Hra nabídne i více než tři desítky tematických oblečků, originální dialogy původních dabérů a nejde nezmínit i propracovaný soundtrack, který ve hře údajně nabídne dokonce 101 ikonických písní. Minimálně v prvním traileru byl hlavní doménou, ale očekáváme, že se celá hra ponese v zábavném rytmu s propracovanou hudbou.

Titul má pod taktovkou opět studio Purple Lamp a hra by měla vyjít na PC, Nintentdo Switch, PS 4 (samozřejmě s kompatibilitou i pro PS 5). Přesné datum vydání zatím neznáme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama