Geoff Keighley slibuje na The Game Awards obrovské oznámení
Gaming Článek Geoff Keighley slibuje na The Game Awards obrovské oznámení

Geoff Keighley slibuje na The Game Awards obrovské oznámení

Radek Raudenský

Radek Raudenský

8. 12. 2021 14:52

Přirovnává je k gameplayi Elden Ring.

Reklama

The Game Awards se rapidně blíží, tradičně tato akce přináší nová oznámení, velké marketingové kampaně a všechno ostatní mimo udělování cen. Ani letošek nebude jiný, Geoff Keighley totiž tvrdí, že si pro nás přichystal několik obrovských oznámení.

V rozhovoru pro ForTheWin se redaktor odkázal na odhalení prvního gameplay traileru pro Elden Ring. Šlo o obrovskou věc, a to i díky tomu, že ještě rok předtím se museli fanoušci obejít bez jediné informace o hře. Letošek ale Keighley okomentoval následovně:

Byl jsem moc rád, protože trailer byl skvělý. Byl to parádní asset velice očekávané hry, který skvěle sedl. Byl jsem strašně vděčný za to, že jsem to mohl představit lidem. A tento rok? Bože můj, máme tu asi čtyři nebo pět věcí na stejné úrovni. Nemůžu se dočkat, až to všem ukážeme… Je pro mě čest pracovat s lidmi z From Software, takže dávejte pozor, možná se něco chystá.

Není divu, že si studia připravila oznámení právě na tuto show. V minulém roce si organizátoři připsali 83 milionů diváků, a to i díky distribuci zdrojového streamu zdarma i dalším tvůrcům, kteří mohou akci restreamovat. Pokud se budete chtít i letos v noci na akci podívat, můžete se těšit na více jak 40 her, které by měly ukázat „skutečný next-gen“.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama