Gigabyte má pro AMD Ryzen připraveno 5 základních desek
Technologie Článek Gigabyte má pro AMD Ryzen připraveno 5 základních desek

Gigabyte má pro AMD Ryzen připraveno 5 základních desek

Filip Němeček

Filip Němeček

1. 3. 2017 11:42

Dvě z nich nabídnou čipset X370 a najdete je pod značkou Aorus Gaming.

Reklama

Ani Gigabyte si nenechá zahájení prodeje očekávaných procesorů Ryzen ujít. Na výběr od tohoto výrobce budete mít pětici modelů. Ty dražší dvě spadají pod Aorus (Gigabyte značka pro top produkty) a najdete je pod názvy Aorus Gaming k7 a Gaming 5. Obě desky pohání čipset X370 (umí SLI/CrossFire) a zvládnou DDR4 paměti s frekvencí až 3200 MHz. Navíc mají druhý gigabitový LAN čip Rivet Networks Killer E2 500.

Gigabyte má pro AMD Ryzen připraveno 5 základních desek

Zbylou trojici desek najdete tradičně pod Gigabyte značkou a pohání je čipset B350M (ten umí pouze CrossFire). Jedná se o modely Gaming, Gaming 3 a Gaming 3 s velikostí Micro-ATX pro malé skříně, jinak jsou všechny desky tradiční ATX formát. Opět umí DDR4 s frekvencí 3200 MHz.

Všechny představené desky jsou vybavené RGB LED diodami, takže vám osvítí skříň. Zvlášť Aorus mají na sobě spoustu LED. Ovládají se skrze Gigabyte RGB Fusion. Všech pět modelů se navíc může pochlubit celkem kvalitní integrovanou zvukovkou. Aorus modely potom mají trošku novější čip od Realtek.

Rozdíly mezi deskami jinak budete hledat těžko, na oficiálnímu webu si je můžete všechny porovnat. Ceny zatím nevíme. Pokud se objeví třeba na CZC.cz, tak je do článku doplníme. 

{control gallery}

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama