GLL Wingman V s českou účastí - výsledky
Esport PUBG Článek GLL Wingman V s českou účastí - výsledky

GLL Wingman V s českou účastí - výsledky

Robin Hegedus

Robin Hegedus

6. 12. 2018 15:46

Ve středu 5.12. 2018 se uskutečnilo finále Wingman turnaje. Jak se umístili české týmy a jak turnaj celkově skončil?

Reklama

GLL, neboli Global Loot League, přichází již s pátou edicí oblíbeného turnaje pro DUA Wingmanem! Po odehraní kvalifikací se čtyřicet nejlepších týmů z regionu EU a CIS utká o celkový prizepool 25 000 dolarů. A ve výčtů všech týmů nechyběli ani tři zástupci z naší CZ/SK komunity. Do finále se probojovaly týmy Eclot.LYNX (ve složení Pixel1K a Odstrelovac), eSuba (zuppa a Kejdoran) a Sensei Esports (Goes a Battlestrong).

Tento turnaj byl také netypický svým formátem. V map poolu se objevily všechny mapy a to v pořadí Miramar, Erangel a Sanhok. Každá mapa se hrála dvakrát. Z Miramaru postupovalo ze čtyřiceti týmů dvaatřicet a z Erangelu postupovalo do poslední fáze čtyřiadvacet.

První hra se povedla nejlépe týmu eSuba, která dokázala vyhrát. Bohužel pro Sensei Esport turnaj již po dvou mapách skončil. Erangel v první hře českým týmům nevyšel, druhou hrou ale vše napravily: Eclot na 14 místě a eSuba na místě 8, čímž si pojistily postup do poslední fáze. Na Sanhoku české týmy skončily pokaždé v druhé desítce, což eSubě stačilo k 11: místu a Eclotu k místu 21. Sensei přes neúspěch na mapě Miramar skončil na místě 37. Celou tabulku naleznete na tomto odkaze.

GLL Wingman V s českou účastí - výsledky

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama