God of War Ragnarok se na Twitchi vede skvěle, hra má statisíce diváků
Zajímavosti Článek God of War Ragnarok se na Twitchi vede skvěle, hra má statisíce diváků

God of War Ragnarok se na Twitchi vede skvěle, hra má statisíce diváků

Adam Král

Adam Král

12. 11. 2022 07:54

God of War Ragnarok je jednou z nejsledovanějších her na Twitchi, stále ale nepřekonal Elden Ring

Reklama

Před několika dny oficiálně vyšel God of War Ragnarok pro konzole PlayStation 4 a 5. Na hru se po celém světě těšily miliony hráčů a také je na co. Příběh Krata a Atrea už v minulém díle z roku 2018 nabídl pořádnou dávku emocí a dobrého gameplaye. Od nového dílu se očekává to samé, a jak lze vidět, obrovské pozornosti využívají i streameři na Twitchi, kteří se hře věnují.

Velká sledovanost

Do Ragnaroku se ponořila velká spousta tvůrců, včetně xQcho, který svým divákům nabízel průchod hrou. Za pouhé tři dny hráči na Twitchi sledovali v součtu více než 11 milionů hodin hry. To chtělo pořádnou dávku diváků, přičemž v jeden moment na platformě hru sledovaly statisíce lidí, přesněji 460 000. Za posledních několik dní přitom Ragnarok sledovalo v průměru 96,134 lidí, tvrdí to statistiky z Twitchtrackeru.

Nejedná se přitom o nejúspěšnější start hry tohoto roku. Úspěšnější byl Elden Ring, který v době vydání najednou sledovalo 875 000, tedy skoro dvojnásobek oproti Ragnaroku. Je to právě titul od From Software, který se i v momentální chvíli drží na seznamu nejsledovanějších her a denně dosahuje na 10 000 sledujících v jeden moment.

Nejúspěšnějším vydáním single-playerové hry stále zůstává Cyberpunk 2077 se svým jedním milionem. Tolik diváků v jednu chvíli koukalo na start jedné z nejzabugovanějších her roku 2020. Na konci měsíce tak jistě Ragnarok bude na špici. Je to ale jeden souboj mezi God of War a Elden Ring, který druhý jmenovaný vyhrává. Spousta fanoušků se totiž nemůže rozhodnout, který z titulů zvolí svou hrou roku 2022.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama