Grand Finále Grunex Masters zná všechny účastníky, Renegades uzavírají hlavní část ligy
Gaming Článek Grand Finále Grunex Masters zná všechny účastníky, Renegades uzavírají hlavní část ligy

Grand Finále Grunex Masters zná všechny účastníky, Renegades uzavírají hlavní část ligy

Radek Raudenský

Radek Raudenský

1. 3. 2022 14:46

Můžeme na finální souboje!

Reklama

Hlavní část Grunex Masters je za námi. Uběhlý víkend rozhodl o poslední osmičce týmů, která postoupí do velkolepého Grand Finále nejen o prize pool v hodnotě 100 000 korun, ale také slot do PCS Europe West - a stupně vítězů dokazují, že to nebyla jednoduchá cesta.

Napříč celkem desítkou map jsme viděli bojovat jak nováčky, tak ostřílené borce, kteří se museli prokousat těžkou konkurencí. Právě kvůli tomu nešlo pořádně favorizovat a konečné pořadí tak bylo závislé pouze na schopnostech jednotlivých celků.

První místo nakonec přineslo poměrně velké překvapení. Daleko od ostatních se totiž umístil tým Renegades, a to díky výkonu Sqinzyho, danyyyho, Hunteda a FatCata, kteří s přehledem naprosto ovládli tři hry a odnesli si 137 bodů. Druhé místo patří Dark Tigers se 101 body, od třetího místa, na němž nakonec stanul BLAACE, se ale jednotlivé pozice dělí o jednotky bodů.

Asi nejvíce to potrápilo poslední celky – zatímco Langoš Team zvládl ještě urvat osmé místo s 53 body, hned pod ním se nachází další dva týmy s 50 body. Bohužel například Beer Fellas postup nezvládli.


Ať už šlo o špatné dny, vybitou myš nebo vypadlé okno z pantu – na výsledku to nic nemění. Grand Finále se uzavírá a 4. března se finální čtveřice, včetně Renegades, Dark Tigers, BLAACE, MakeSomeYayi, Synergy and Focus, Veteran PEEK, Plebovia a Langoš team, utkají o titul vítězů Grunex Masters. A doufáme, že dorazíte i vy – první kulky se odpálí už v pátek 4. března od 12:00.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama