Grand Theft Auto 6 může vyjít už v příštím roce
i Zdroj: Rockstar
Gaming Článek Grand Theft Auto 6 může vyjít už v příštím roce

Grand Theft Auto 6 může vyjít už v příštím roce

Josef Ventrča

Josef Ventrča

18. 5. 2023 15:51

Společnost vlastnící Rockstar Games to naznačila ve výroční zprávě.

Reklama

Nejnovější spekulace naznačují, že by velmi očekávané Grand Theft Auto 6 mohlo vyjít ve fiskálním roce 2025, tedy od dubna 2024 do března 2025. Dohady se vyrojily po zveřejnění zprávy hospodaření za poslední čtvrtletí roku 2023 společnosti Take-Two Interactive, která vlastní vývojáře akčních titulů GTA Rockstar Games. „Očekáváme, že do nové éry vstoupíme uvedením několika převratných titulů, které, jak věříme, nastaví nové standardy v našem odvětví,“ uvedli zastupitelé společnosti v prohlášení.

Tyto domněnky se však jeví jako pravděpodobné, protože již začátkem března se objevily spekulace, že tvůrci oficiálně představí GTA 6 v letošním roce a do prodeje se má dostat koncem roku 2024. Autorem těchto informací byl insider Tez2, který je obecně považovaný za spolehlivého informátora. Ten taky uvedl, že vydání nového dílu Grand Theft Auto bylo několikrát interně odloženo. Nyní v Rockstaru údajně chtějí dalšímu zpoždění zabránit i za cenu vyškrtnutí obsahu ze hry.

Podle loňského úniku záběrů ze hry by se Grand Theft Auto 6 mělo odehrávat ve Vice City a bude sledovat osudy dvou hlavních hratelných hrdinů, z nichž jedním je žena. Také se možná objeví i některé postavy z minulých dílů. Titul by měl obsahovat i režim pro více hráčů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama