Grid nebude mít mikrotransakce
Gaming Článek Grid nebude mít mikrotransakce

Grid nebude mít mikrotransakce

Radek Raudenský

Radek Raudenský

25. 6. 2019 15:06

Navíc budou všichni hráči dostávat tratě zdarma.

Reklama

Smutnou realitou dnešního herního průmyslu je obava hráčů z toho, jestli jejich oblíbená hra bude obsahovat mikrotransakce. Stejně tak to je i s nadcházejícím titulem Grid. Proto si redaktoři webu GamingBolt sedli s Christopher Smithem, režisérem Grid, a položili mu jednu otázku: Bude mít Grid mikrotransakce?

Ne, nesnáším mikrotransakce. A ještě jedna věc. Nebudeme si nic účtovat ani za další dráhy. Každá nová dráha, která vyjde, bude zdarma pro všechny. Budeme vydávat DLC, v těch ale budou pouze auta a nová kariéra. Kariéra má nové odměny a odemykatelné předměty. Ale pokud si budou chtít zahrát dva kamarádi, z nich jeden má a druhý nemá DLC, nebude to žádný problém. A pokud náhodou nebudete mít dané auto, můžete si ho pronajmout za herní měnu. Nemůžete na něm nic změnit, ale alespoň s ním můžete hrát. Pokud si bude chtít vybrat jakékoliv auto chcete, nebo ho nějakým způsobem upravit, budete potřebovat DLC. Ale rozhodně žádné mikrotransakce.

Tento přístup se nám skutečně líbí. A rozhodně není jediný. Velkým příkladem je například Battlefield V, který hráčům poskytuje mapy zdarma, bez nutnosti vlastnění DLC. Uvidíme, jak se s touto možností popasuje Grid, zatím to zní velmi nadějně. Grid vychází 13. září na PS4, XONE a PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama