Grounded se spustí na konci července v předběžném přístupu
Gaming Článek Grounded se spustí na konci července v předběžném přístupu

Grounded se spustí na konci července v předběžném přístupu

Tomáš Rosa

Tomáš Rosa

25. 7. 2020 15:13

Jaké to je být takhle prťavoučký?

Reklama

V rámci Xbox Games Showcase se předvedl launch trailer kooperativního survivalu Grounded od Obsidian Entertainment. Tvůrci chtěli diváky hlavně upozornit na to, že už od 28. července mohou zkusit přežít na vlastním dvorku, ale zatím jen v předběžném přístupu.

V Grounded se hráči ocitnou v kůži čtyř dětí, které se smrsknou na velikost mravence. No vlastně, mravenci budou ještě větší než vy. Prostě počítejte s tím, že budete prťaví na vlastní zahradě, abyste si uvědomili, jaké by to bylo, kdyby chudáci brouci, které zašlápnete svou tlustou haksnou, byli větší než vy, Setkáte se tu tak s nebezpečím v podobě mravenců, berušek, pavouků a jiné více jak dvounohé havěti. Nepřítelem bude i samotná tráva, jelikož ve vysokém a hustém porostu toho moc neuvidíte. Hlavní bude přežít, takže nebude chybět ani nějaké to craftění věcí nebo stavění přístřešků.

Grounded vychází 28. července 2020 v předběžném přístupu na Steamu, Xbox One a bude dostupné taky v rámci předplatného Xbox Game Pass. Později se dočká taky optimalizace na Xbox Series X.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama