[Grunex Masters] Last Chance míří do finále
Gaming PUBG Článek [Grunex Masters] Last Chance míří do finále

[Grunex Masters] Last Chance míří do finále

Radek Raudenský

Radek Raudenský

10. 4. 2021 15:28

Souboj o seeding začíná.

Reklama

Grunex Masters ve hře PUBG pomalu ale jistě míří do své hlavní fáze. Po partnerských turnajích jsme společně s LG UltraGear, Lenovo Legion, SteelSeries a CZC.G uspořádali dvě Last Chance kvalifikace, které týmům zajistily poslední cenné body do globálního žebříčku – a že bylo na co koukat.

[Grunex Masters] Last Chance míří do finále

První kvalifikace hostila celkem čtyři balíky a mezi účastníky nemohl chybět například tým Entropiq, Enterprise, Fadee nebo Vikingekrig. Právě poslednímu zmíněnému celku se dařilo vůbec nejlépe a zejména na Erangelu si střelci Aveirikk, Dafit, Progyy a Cress vystříleli 91 bodů a účast v Last Chance finále. 

Druhá kvalifikace byla ještě napínavější. Kvůli účasti na jiném turnaji jsme se totiž museli obejít bez favoritů Entropiq, naopak dorazilo překvapení celých Masters tým do sródka. Ani tentokrát Dudyss, Gargi, sundejboty a Romcekk nezklamali a své soupeře v balíku naprosto přejeli s rovnými 100 body. 

Ti nejlepší z obou kvalifikací nakonec postupují do dnešního Last Chance Finále. Nejlepší umístění se podařilo získat týmům FerrariBreach, Team Venture, Necroraisers PUBG, eEriness MARVO, do srodka, Beer Fellas, Team Gravity PUBG, Ztraceni, Vikingekrig Esports PUBG, Cucurru, JULDA LIDL PRO ESPORT, InfactusGaming, FastAsFak, COBRAA KAI, Tvoje Baba Driftuje a ENTERPRISE.

Jejich klání v dnešním finále může ještě pořádně zamíchat kartami - zmíněné týmy sice mají jistou účast v hlavní fázi Grunex Masters, počet bodů ale rozhodne o obtížnosti klání v hlavní fázi Grunex Masters. Na napínavých šest zápasů se můžete dívat už od 14:00 na Twitch kanále ambasadora Grunex Masters spajkka.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama