Grunex Masters zná 16 postupujících týmů do hlavní fáze
Esport Článek Grunex Masters zná 16 postupujících týmů do hlavní fáze

Grunex Masters zná 16 postupujících týmů do hlavní fáze

Radek Raudenský

Radek Raudenský

16. 10. 2021 17:23

Ty postupují do hlavní fáze

Reklama

A je to tady. Podzimní série Grunex Masters už dokončila obě kvalifikace a s dostřílením posledních nábojů v dnešním finále se dozvídáme první šestnáctku nejlepších PUBG týmů u nás, které se společně utkají v hlavní fázi. Pokud budou dále pokračovat ve své krasojízdě, dostanou se až do Grand Finále o 100 000 korun!

Z našich postupujících samozřejmě musíme vypíchnout Vikürvi. Celek pod vedením Nowikka si v rámci druhého kvalifikačního finále sice na Miramaru moc dobře nevedl, Erangel ale KnorkiS, Double, PiXeL1k a Nowikk naprosto rozbombardovali a napříč třemi zápasy si odnesli těžko uvěřitelné tři výhry. Díky tomu si zajistili více jak 80 bodů do celkové tabulky a končí tak na prvním místě.

Dark Tigers PUBG nakonec projde až z druhého místa, a to velice těsně za Vikürvi s 363 body. Do TOP 16 se dostal také tým Burgir, v němž působí další bývalí členové dnes už rozpadlé PUBG sekce Entropiq. Celkovou tabulku společně s umístěním týmů si můžete prohlédnout na domovské stránce Grunex Masters.

Tímto máme završenou TOP 16, kterou můžeme očekávat v hlavní fázi Grunex Masters. To ale stále není vše! Do soubojů o Grand Finále totiž postupuje 24 týmů – zbývá nám tedy ještě poslední osmička. Tu se dozvíme už tuto sobotu, o hlavní fázi budou bojovat týmy mezi 17. a 32. místem. Mezi nimi najdeme například Cucurru, účastníka minulého Grand Finále Grunex Masters, jejichž kondice očividně trochu spadla – snad se jim ale povede navázat na velký úspěch z jara. PUBG je ale plné překvapení, nenech si tak ujít Last Chance finále - už tuto sobotu, od 13:00 na twitch.tv/spajkk

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama