GTA Online: 4. výročí a Halloweenský update
Gaming Článek GTA Online: 4. výročí a Halloweenský update

GTA Online: 4. výročí a Halloweenský update

Lukáš Tuma

Lukáš Tuma

1. 11. 2017 15:06

V GTA Online na vás kromě 400.000 herních $ za pouhé přihlášení čeká celá řada novinek.

Reklama

Konec října a začátek listopadu je ve hrách znamením Halloweenu. Nevyhl se ani GTA Online od Rockstar Games, které kromě toho slaví své 4. výročí. Hráči se tak mohou těšit na celou řadu novinek a odměn, které ve hře už nyní můžeme objevit.

Největším lákadlem je odměna ve výši 400,000 herních $ pro každého, kdo se až do 6. listopadu přihlásí do hry. Nečekejte však, že vám peníze budou přidány hned. Stejně jako kdysi se jejich vyplacení trošičku zpozdí, v tomto případě by vám měli být připsány během dalšího týdne (6.11. - 13.11.).

Asi hlavní novinkou je zajímavý adversary mód Condemned. Princip hry je jednoduchý, jedná se o klasické "zombíky". V úvodu je vybrán jeden hráč, který je prokletý. Utíká mu čas, který představuje délku jeho zbývajícího životu. Pokud se mu podaří proklet někoho dalšího tím, že ho zabije, sám svou kletbu ztrácí. Kdo zůstane poslední, vyhrává. Na novém módu je nejlepší to, že až do 6. listopadu za jeho hraní dostanete dvojnásobné množství $ a RP.

Další novinkou je vozidlo Vigilante, které za cenu 3.750.000 $ můžete pořídit v Warstock Cache & Carry. Auto je zajímavé tím, že jej můžete vybavit raketami i kulometem.

V rámci oslav Halloweenu na nás dále čekají 25% slevy na Halloweenské masky a malby na obličej. Co se týče vozidel, se stejnou slevou můžeme získat démonickou motorku LCC Sanctus nebo auto Fränken Stange. Každý hráč navíc dostane tři trička.

GTA Online: 4. výročí a Halloweenský update

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama