Halloweenské skiny v Mortal Kombat 11
Gaming Článek Halloweenské skiny v Mortal Kombat 11

Halloweenské skiny v Mortal Kombat 11

Tomáš Rosa

Tomáš Rosa

19. 10. 2019 12:38

Tři nové tématické skiny.

Reklama

Každoročně na konci října se především v západních zemích slaví "strašidelný" svátek Halloween. Tahle tradice samozřejmě prolnula i do herní sféry a je tedy běžné, že vývojáři, obzvláště "onlinovek", přidávájí do svých titulů různé speciální eventy, skiny či upravují okolní prostředí na téma Halloween. Tato událost se nevyhnula ani půl roku starému Mortal Kombat 11.

Do něj nyní přibývá balíček nazvaný Masquerade Skin Pack, který odemyká tři nové vzhledy pro hrdiny Jade, Liu Kang a Kabal. Jadein skin pojmenovali Wicked Witch, což z ní udělá zelenou čarodějnici, jelikož se jedná o běžné vyobrazení "ježibab" v USA. Kabalovi nasadili novou masku a potrhaný kabát, čímž se z něj stal Psyko Killer. Tento vzhled trochu připomíná Banea z Batmana. Do třetice skin Liu Kanga pojmenovaný Cavalera je inspirovaný Dnem mrtvých, což je mexický svátek, při kterém se lidé pomalují tak, aby vypadali jako kostlivci.

Halloweenský event odstartuje již 25. října, s ním kromě "maškarního" balíčku dorazí i nové modifikátory do boss fightů, těšit se tak můžete na létající čarodějnice, netopýry, černé kočky, padající dýně nebo hroby vyčnívající ze země. Pokud se eventu zúčastníte, za odměnu dostanete nové brutalities, spotřební věci a další odměny.

Takže se nebojte a nezapomeňte od 25. října někoho vydlabat jak dýni.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama