hardwarove-novinky-4
Technologie Článek Hardwarové novinky #4

Hardwarové novinky #4

Filip Němeček

Filip Němeček

27. 7. 2016 13:04

Nvidia Ansel už k dispozici. Začne se prodávat Xbox One S a HTC Vive už koupíte.

Reklama

Google měl v minulosti připravovat vlastní konkurenci pro headsety Oculus Rift a HTC Vive. Podle nejnovějších informací ale celý projekt stopnul a místo toho se bude věnovat platformě Daydream a všemu, co k ní patří.

Technologii Nvidia Ansel, která přináší screenshoty nové generace, si už můžete vyzkoušet v Mirror’s Edge: Catalyst. Nutné jsou aktuální ovladače, aktualizovaná hra a grafická karta alespoň s výkonem GTX 660. Ansel vám dovolí při hraní zastavit hru, volně s kamerou vybrat úhel a až potom pořídit screenshot. Brzy by měly novinku podporovat také další hry.

Už za pár dní se začne prodávat nová varianta Xbox One. Model S přináší menší rozměry, zabudovaný napájecí adaptér, vylepšený ovladač a také bílou barvu. Nejdříve bude možné koupit 2TB variantu, další dorazí později. Na druhou stranu, pokud vám moc nesejde na rozměrech či designu, můžete sáhnout po starším modelu ve výhodném balení, včetně Elite konzole…

Hardwarové novinky #4

MSI nehodlá podcenit zájem o novou Nvidia GTX 1060 a představilo hned několik různých modelů. V čele je tradičně červený Gaming X s Twin Frozr VI chlazením. Dále známý Armor včetně přetaktované varianty a novinka 6GT. Pravděpodobně budou ještě další.

{control gallery}

Konečně! Po dlouhém čekání a odkladech koupíte v České republice oficiálně HTC Vive. Jelikož Oculus Rift zde oficiálně bude asi až v září, tak je Vive jedinou volbou mezi „velkými“ VR headsety. Oproti konkurenci může nabídnout hlavně pohybové ovladače a snímání vašeho pohybu. Jenom ta cena zatím není pro všechny. 

Hardwarové novinky #4

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama