hardwarove-novinky-5
Technologie Článek Hardwarové novinky #5

Hardwarové novinky #5

Filip Němeček

Filip Němeček

3. 8. 2016 12:34

Titan X se vrátil. Rýsují se RX 470 a RX 460. Nové informace o Nintendo NX.

Reklama

Do světa grafických karet se vrací Titan X, aby si vzal zpět titul té nejvýkonnější. Nenechte se zmást názvem, zůstal stejný, ale karta je to zbrusu nová postavená na architektuře Pascal. Výkonu je opět hromada. Nvidia si také připravila další změny. Cílí na širší skupinu zájemců, Titan X bude prodávat sama a možná se z Titan X v budoucnu stane samostatná značka.

Hardwarové novinky #5

Nové spekulace mluví o tom, že Lenovo chystá další ThinkPad. No ještě aby nechystalo, když ThinkPad notebooky nabízí už řadu let, ale tento má být určený také na hry. Tradičně jsou totiž ThinkPad stroje určeny pro firmy a práci. Novinka má ale přinést speciální chlazení a herní výkon. Navíc se na notebooku prý podílí ESL.

Nová konzole od Nintenda s označením NX bude něco jiného, než jsme mohli čekat. Podle nových informací má být na pomezí tradiční konzole a handheldu. Ovladače půjde od konzole odpojit, používat bude herní kazety a nemá jít o nástupce pro Nintendo Wii U.

Stále vybíráte, jaký model Radeon RX 480 koupit? PowerColor představil variantu Red Devil se zajímavým designem a takty. Pozadu není ani Sapphire a konečně je oficiální model Nitro+, dostupný bude ve dvou variantách.

Hardwarové novinky #5

Xbox 360 je nepochybně zvláštní označení konzole, ve světle nových odhalení ale dává docela smysl. Microsoft původně plánoval jinou číslovku, která by ale působila snad ještě zvláštněji. Za celý tento zmatek v pojmenování Xbox konzolí může Sony a její PlayStation.

Chystané grafiky Radeon RX 470 a RX 460 už jsou kompletně odhalené. RX 470 má za fajn cenu přinést dostatek výkonu pro hraní ve Full HD i těch nových her. Kromě specifikací se objevily první výsledky výkonu. RX 460 je potom levná karta pro hráče populárních e-sport her. Míří na fanoušky Overwatch, League of Legends a podobně. 

Hardwarové novinky #5

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama