Hit Kickstarteru - Herní rukavice
Zajímavosti Článek Hit Kickstarteru - Herní rukavice

Hit Kickstarteru - Herní rukavice

Jakub Osička

Jakub Osička

3. 12. 2018 15:15

Projekt ryze pro hráče, který astronomicky překonává původní finanční milník pro realizaci.

Reklama

Na Kickstarteru už se díky crowdfundingu zrodila celá řada zajímavých vynálezů ze světa technologií, tentokrát tady ale máme něco opravdu ryze hráčského. A ne - nejde o žádnou další variaci herní myši, klávesnice či sluchátek. Tentokrát tady máme herní rukavici.

Inspirace z tradičního sportu

Zní to jako šílenost? Možná po prvním přečtení, nicméně smysl tato vychytávka rozhodně nepostrádá. Ve videu produkt The Flashe Gaming Glove představuje Oskar Ödmark, zakladatel Flashe Gaming Group. Rukavice se skládá ze čtyř základních základních stavebních kamenů - kompresního rukávu, spodní teflonové části sloužící pro redukci tření, tvarování pro vylepšení úhlu úchopu a samozřejmě podpory pro precizní a přesné pohyby.

Hit Kickstarteru - Herní rukavice

Myšlenka vychází především z používání kompresních materiálů napříč pestrou škálou běžných sportů pro lepší cirkulaci krve, udržování tělesné teploty a snižování svalového napětí. Vzhledem k tomu, že se dnes na (polo)profesionální úrovni esportu pohybuje mnoho hráčů, kteří s myší v pohotovosti tráví dlouhé hodin a značně ruce zatěžují, může jít o opravdu zajímavou myšlenku.

Zafinancováno více než 300 % požadované částky

O tom koneckonců svědčí i čísla na Kickstarteru. V době psaní tohoto článku už projekt podpořilo 551 podporovatelů s celkovou částkou 36.287 USD, přičemž stanovený milník činil 10.977 USD. A stále zbývá více něž 20 dní. Pokud by vás kampaň také oslovila, můžete přispět různými částkami a za to získat také různorodé odměny. Vše podstatné najde na stránce projektu na Kickstarteru. Ti nejrychlejší měli možnost objednat si první rukavice už za 173 SEK, což je přibližně 17 EUR.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama