Hlasování ve Fortnite: Boogie Bomb vs Rift
Gaming Fortnite Článek Hlasování ve Fortnite: Boogie Bomb vs Rift

Hlasování ve Fortnite: Boogie Bomb vs Rift

Anna Marchalová

Anna Marchalová

29. 4. 2022 16:09

Která položka by se měla vrátit ve 3. kapitole, sezóně 2?

Reklama

Pojďte s námi hlasovat pro návrat skvělých itemů – jedinečnou Boogie Bomb a osobní Rift-To-Go. Každý item je výjimečný a velmi praktický ve vyostřených situacích a dodává hře novou dynamiku. Jakou položku by měli hráči vybrat? Pro kterou hlasujete vy?

Boogie Bomb

Podle herní komunity by měla být vybrána Boogie Bomb. Výběr tohoto jedinečného granátu poskytne hráčům taktickou výhodu proti tankům. Když ji vhodíte na tank, budou řidič, střelec a cestující nuceni opustit vozidlo a tančit tam, kde stojí.

Bombu je dobré využít třeba i na otevřené pláni, kde není možné se ukrýt, zvlášť když hrajete režim Zero-Build. Stačí bombu hodit k partě nepřátel a pak je pokosit, zatímco se budou oddávat vášnivému boogie tanci.

Hlasování o Boogie Bombs jsme tu již jednou měli a to v 8. sezóně 2. řady. Tehdy nebyla vybrána a její zářivá sláva musela být dočasně ukončena.

Hlasování ve Fortnite: Boogie Bomb vs Rift

Rift-To-Go

Bouře se neúprosně blíží, už vám sahá skoro na paty, ale nikde žádné vozidlo, rift, zipper nebo cokoli, co by vám při útěku před bouří pomohlo? Pak vsaďte na Rift To-Go! Přenosný Rift umožní hráčům dostat se na vyvýšené místo a snadno poskytnout tolik potřebnou mobilitu.

Rift-to-go je možné si uložit do inventáře a použít ho kdykoli budete potřebovat se dostat z drsné přestřelky, ze zóny anebo se rychle přesunout z místa na místo. Trhlina však zůstane ještě několik sekund po aktivaci, což znamená, že kdokoli v okolí se může rozhodnout skočit dovnitř a teleportovat se s vámi. Rift-to-go lze najít v truhlách po celé herní mapě.

Hlasování ve Fortnite: Boogie Bomb vs Rift

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama