Hlavní fáze Grunex Masters startuje už dnes večer!
Gaming Článek Hlavní fáze Grunex Masters startuje už dnes večer!

Hlavní fáze Grunex Masters startuje už dnes večer!

Radek Raudenský

Radek Raudenský

16. 10. 2021 17:12

Přijď zafandit i ty!

Reklama

Po několika měsících jsme konečně zpět. Podzimní série Grunex Masters v PUBG má za sebou kvalifikaci, která jasně ukázala, kdo je na naší scéně tím nejlepším. Nyní je na čase, aby oněch 24 týmů začalo pořádně makat a bojovat o další body, které jim zajistí umístění v Grand Finále o 100 000 korun.

Hlavní fáze odstartuje už dnes večer, kde se proti sobě postaví skupina A a B. Mezi zdejšími sestavami tak nechybí například tým VIKÜRVI, který se z průměrných míst v žebříčku dokázalo během jedné kvalifikace a neskutečných třech výher za sebou vyšvihnout až na průběžné první místo Grunex Masters. Na krk jim ale dýchá Dark Tigers PUBG, kteří se v dnešním utkání taktéž ukážou.

Balík B si ale po těžkých soubojích neodpočine, hned zítra odpoledne na něj čeká balík C složený z Last Chance výherců. To neznamená, že by nebyl konkurencí – právě naopak. PUBG je nevyzpytatelné a velmi často dokáže přinášet až neuvěřitelné okamžiky. Nikdo tak nemůže předvídat vítěze – o něm se budete muset přesvědčit vy sami. Už dnes od 18:00 či zítra od 13:00 na Twitch kanálu našeho ambasadora spajKKa. Více informací se dozvíte na hlavní stránce turnaje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama