Hlavní kvalifikační víkend Grunex Masters STAGE 2 se blíží!
Gaming Článek Hlavní kvalifikační víkend Grunex Masters STAGE 2 se blíží!

Hlavní kvalifikační víkend Grunex Masters STAGE 2 se blíží!

Radek Raudenský

Radek Raudenský

17. 2. 2022 13:02

Zaregistruj se a hraj, nebo sleduj a fandi!

Reklama

STAGE II naší ligy Grunex Masters je v plném proudu. To znamená jedno – na své místo v Grand Finále čeká další osmička, která se ale musí nejdříve probojovat do kvalifikačního finále. Vzhledem k tomu, že ty nejlepší týmy u nás jsou již mimo hru, bude cesta o něco jednodušší.

Jak jsme již zmínili v minulém článku, týmy ENTERPRISE, Flamez, VIKÜRVI, Expendlabl3s, Tři a půl chlapa, fulltime, Cucurru a Spaghetti Mafia si již zajistily své místo v Grand Finále. Ty nejlepší celky tak uvolnili cestu i více amatérským střelcům, mezi kterými se můžete objevit i vy. Míst je stále dostatek!

Podívaná ale bude i pro diváky. Souboje menších týmů vždy nabídnou neotřelé taktiky či málo viděné přejezdy, compoundy nebo kotvící místa. U dalších dvou kvalifikací budeme mít ze všeho trochu – mezi přihlášenými týmy nechybí třeba Infactus Gaming (nibs, FrostAsh, Hrunda, AtjoV), Online Vision Gaming (pr1lba, Jubass43, Peposlav, dogeriiino) nebo jeden z velkých adeptů na Grand Finále, sestava PABLO (aveirik, qoudyy, Crowley, unkwlemonade).

Ať budete hrát či sledovat, čas zahájení je stejný – druhá kvalifikace odstartuje v sobotu 19. února ve 14:00, třetí o den později ve stejný čas. Těšíme se na vás, ať zde na webu, nebo na Twitch kanále twitch.tv/spajkk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama