Hledáme esportového specialistu. Přijď dělat to, co tě baví!
Esport Článek Hledáme esportového specialistu. Přijď dělat to, co tě baví!

Hledáme esportového specialistu. Přijď dělat to, co tě baví!

Vojtěch Hájek

Vojtěch Hájek

20. 5. 2018 15:03

Vyznáš se v esportu? Ozvi se nám.

Reklama

Hledáme esportového specialistu. Přijď dělat to, co tě baví!

EDIT: Výběr je u konce, děkujeme všem zájemcům.


Už od mala se nám vtlouká do hlavy, že máme dělat to, co nás baví. A něco na tom bude, kdo by se taky chtěl v životě nudit? Nyní máte šanci dělat to, co vás opravdu baví. Hledáme totiž člověka, který se vyzná v celosvětové i domácí esportové scéně napříč všemi nejoblíbenějšími herními tituly.

Víte, kdo o tomto víkendu vyhrál finále evropského a amerického LCS a o co se bojovalo? Sledujete, jak se vyvíjí Overwatch League a který hráč byl nedávno vyhozen za sexuální obtěžování nezletilé dívky? Tušíte, které týmy budou startovat koncem měsíce na Dota2 Asia Championship 2018? Sledovali jste, jak včera dopadla LoLkařská sekce domácího týmu eSuba na EU Masters?

Pokud máte přehled o největších esportových akcích ve světě i v tuzemsku, neváhejte se vám ozvat. Máte šanci přispět do velkého esportového projektu. Důležitý je také váš psaný projev.

Pokud si myslíte, že všechno tohle zvládáte "levou zadní", vytvořte nám zkušební report o tom, co se stalo v esportovém světě za posledních přibližně 14 dní (časové období si upravte podle potřeby, ne však déle než tři týdny). Zajímají nás výsledky, přestupy, oznámení, skandály a prostě vše důležité, co se za poslední dobu stalo.

Celý text pak odešlete na mail vojtech.hajek@grunex.com s předmětem "Esporťák - *vaše jméno*" bez uvozovek. Pokud dokážete, že patříte mezi esportové vševědy a umíte to řádně podat ve svém textu, dohodneme se na spolupráci. Budu se těšit!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama