Hledáme nové redaktory!
Gaming Článek Hledáme nové redaktory!

Hledáme nové redaktory!

Vojtěch Hájek

Vojtěch Hájek

16. 1. 2019 21:59

Přispějte svou aktivitou do rozvoje hráčské komunity.

Reklama

Grunex se dále rozrůstá a chystá nové a nové projekty. Proto potřebujeme posily - nadšence do her, kteří by nám pomohli rozvíjet herní komunitu. Chcete se přidat do týmu Grunexu? Nyní máte šanci, hledáme totiž redaktory v několika oblastech herní scény.

Koho potřebujeme?

Mobilní hry

  • Trh mobilních her se stále rozrůstá a je stále oblíbenější. Jste vášnivým hráčem na mobilu? Přijďte psát k nám!

Fortnite

  • Nejsledovanější hra posledního roku a oblíbené Battle Royale nesmí chybět ani u nás.

Dota2

  • Hra, která neodmyslitelně patří mezi dlouholeté stálice nejen na poli esportu. Vyznáte-li se v této hře, rozhodně napište. Vaše články budou vycházet na největším českém a slovenském komunitním webu této hry. 

Hry od Blizzardu

  • Od World of Warcraft přes Hearthstone a Diablo až po Overwatch. Blizzard patří mezi nejoblíbenější herní vydavatele a zájem o novinky z jejich her je velký.

Obecná herní tématika

  • Novinky z velkých her, recenze, bulvár a další zajímavosti z herního světa. Zkrátka potřebujeme znalosti hráče - srdcaře.

Které hry už máme pokryté?

Pokud chcete psát o League of Legends, CS:GO, PUBG nebo World of Tanks, musíte bohužel zkusit štěstí jinde. Na všechny tyto hry už redaktory máme a odvádí dobrou práci, nemáme tedy důvod měnit.


Jak nás kontaktovat?

Pokud byste se k nám chtěli přidat, napište našemu šéfredaktorovi na email vojtech.hajek@grunex.com zprávu s předmětem Redaktor + vaše jméno. Do článku napište o čem byste chtěli psát. Tam se dohodneme na případné spolupráci.

Podmínka přijetí je jen jedna - musíte umět ovládat pravopis a mít cit pro psaní. Našim redaktorům samozřejmě za jejich aktivitu platíme, předem ale chceme upozornit, že u nás si na bydlení nevyděláte. Určitě se nejedná o full-time pozici, spíše o příjemnou domácí brigádu.

Těšíme se nové kolegy!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama