Hledáme posilu - Influencer Specialist Senior
Zajímavosti Článek Hledáme posilu - Influencer Specialist Senior

Hledáme posilu - Influencer Specialist Senior

Vojtěch Hájek

Vojtěch Hájek

22. 6. 2021 17:32

Náš tým hledá parťáka, možná to jsi právě ty.

Reklama

Rosteme, a tak do agenturního Grunex týmu hledáme novou posilu, nového kolegu/kolegyni. Takového, který je spolehlivý, důsledný, reprezentativní a dokáže zvládnout komunikaci s influencery. Má přehled v lokální herní scéně (YouTube i Twitch) a se kterým si můžeme popovídat o novém Half-Life, a který bude vědět, co znamená GG EZ.

Kam tě vlastně zveme?

Přidáš se do týmu Grunexu, tedy mezi partu lidí, která hraje hlavní roli na poli tuzemské gaming/esportové scény. Zároveň máme pod správou několik předních herních webů a esportových projektů. Pokud se dohodneme na spolupráci, uvítáme tě v  přátelském kolektivu mladých lidí, který rád posouvá hranice herní scény v České republice a na Slovensku.

Chceš-li trochu více oficiální představení Grunexu: Agentura Grunex poskytuje full-service marketingové, esport a PR služby. Provozuje také významná lokální herní média, jako například e-sport portál Grunex.com, herní portál Hrej.cz, hardwarový portál PCTuning.cz, největší tematické tuzemské komunitní portály Tryhard.cz, WoT.cz a Dota2.cz a také řadu herních facebookových stránek a skupin. Celkový měsíční zásah agentury je přes 500 tisíc návštěvníků na vlastních herních portálech a přes 600 tisíc hráčů na herních facebookových stránkách a skupinách. V posledních letech se čím dál tím více zaměřuje také na gamingové a eSport projekty v online i offline podobě.

Koho hledáme?

  • Profesionála, který pracuje zodpovědně a má smysl pro detail.
  • Zvládne komunikaci s klienty a samotnými influencery.
  • Na platformách Twitch, YouTube, Discord a Instagram je jako doma.
  • Má všeobecný přehled o aktuální herní scéně
  • Umí si zorganizovat čas a priority

Co nabízíme?

Práci na plný úvazek, nástup možný už od července 2021. Budeš se podílet na největších esport a herních projektech u nás. Prostřední mladého a hráčského kolektivu a možnou práci z domova s flexibilní pracovní dobou. Konkrétní forma úvazku je na vzájemné dohodě. Bavíme se tedy o možnosti dlouhodobé spolupráce, nikoliv o jednorázové brigádě.

Jak nás kontaktovat?

Pošli nám, prosím, email s předmětem "Influencer Specialist Senior - vaše jméno" na adresu HR@grunex.com, ve kterém nám zanecháš tvůj životopis, společně s tvým stručným představením.

Zároveň potřebujeme, abys do textu emailu přidal tuto větu: Uděluji tímto souhlas společnosti Boosters s.r.o. (IČO: 290 48 907) (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“) zpracovávala mé osobní údaje uvedené v životopisu a textu mailu.

Prosíme, buď trpělivý/á při čekání na odpověď

Výběr kolegy bude probíhat tak, že nejprve několik dní počkáme na příchozí maily a poté budeme vybírat ze všech najednou. Rozhodně ale odepíšeme všem, kteří se do konkurzu přihlásí. Buď tedy, prosím, trpělivý. Když ti odpověď nepřijde hned druhý den, není důvod k panice.

Těšíme se na tebe!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama