Hledáme posilu - tvůrce obsahu na sociálních sítích
Soutěže Článek Hledáme posilu - tvůrce obsahu na sociálních sítích

Hledáme posilu - tvůrce obsahu na sociálních sítích

Vojtěch Hájek

Vojtěch Hájek

22. 10. 2020 13:32

Vyznáš se ve všech algoritmech, vychytávkách, trendech a zákoutích nejoblíbenějších sociálních médií.

Reklama

Do našeho týmu hledáme nového kolegu - hráče. Takového, se kterým si můžeme popovídat o novém Half-Life, a který bude vědět, co znamená GG EZ. Zároveň ale potřebujeme člověka, co se vyzná v copywritingu a tvorbě obsahu pro sociální sítě.

Kam tě vlastně zveme?

Přidáš se do týmu Grunexu, tedy mezi partu lidí, která hraje hlavní roli na poli tuzemské esportové scény. Zároveň máme pod správou několik předních herních webů a esportových soutěží. Pokud se dohodneme na spolupráci, uvítáme tě v dynamickém, přátelském kolektivu, který rád posouvá hranice herní scény v České republice a na Slovensku.

Chceš-li trochu více oficiální představení Grunexu:

Agentura Grunex poskytuje full-service marketingové, esport a PR služby. Provozuje také významná lokální herní média, jako například e-sport portál Grunex.com, herní portál Hrej.cz, největší tematické tuzemské komunitní portály Tryhard.cz, WoT.cz a Dota2.cz a také řadu herních facebookových stránek a skupin. Od roku 2016 spoluvlastní televizní herní pořad Re-Play. Celkový měsíční zásah agentury je přes 330 tisíc návštěvníků na vlastních herních portálech a přes 500 tisíc hráčů na herních facebookových stránkách a skupinách. V posledních letech se čím dál tím více zaměřuje také na gamingové a eSport projekty v online i offline podobě.

Koho hledáme?

  • Profesionála, který je na sociálních médiích jako doma, vyzná se v systému sdílení příspěvků a sleduje novinky a aktualizace ohledně sociálních sítí.
  • Hráče a esporťáka. Tedy člověka, který ví, o co se jedná, když se řekne například Ezio Auditore nebo EZ4ENCE.
  • Kreativce, který dokáže naše sociální média obohatit vlastními nápady a copywritera, který tyto nápady převede do slov.
  • Grafika, alespoň v základu. Nechceme po tobě tvorbu druhé Mony Lisy, ale měl by ses alespoň trochu vyznat v nějakém grafickém programu, ideálně Photoshop.

Co nabízíme

Dlouhodobou spolupráci s Grunexem a to nejen na našich médiích, ale i na našich esport a herních projektech. Bavíme se tedy o možnosti dlouhodobé spolupráce, nikoliv o jednorázové brigádě. Konkrétní forma úvazku je na vzájemné dohodě.

Jak nás kontaktovat?

Pošli nám, prosím, email s předmětem "Tvůrce obsahu - vaše jméno" na adresu vojtech.hajek@grunex.com, ve kterém se stručně představíš a ideálně ukážeš něco ze své tvorby (reference svých minulých aktivit na sociálních médiích).

Zároveň potřebujeme, abys do textu emailu přidal tuto větu:

Uděluji tímto souhlas společnosti Boosters s.r.o. (IČO: 290 48 907) (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“) zpracovávala mé osobní údaje uvedené v životopisu a textu mailu.

Prosíme, buď trpělivý při čekání na odpověď

Výběr kolegy bude probíhat tak, že nejprve několik dní počkáme na příchozí maily a poté budeme vybírat ze všech najednou. Rozhodně ale odepíšeme všem, kteří se do konkurzu přihlásí. Buď tedy, prosím, trpělivý. Když ti odpověď nepřijde hned druhý den, není důvod k panice.

Těšíme se na tebe!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama