Hledáme specialisty na hardwarové novinky
Technologie Článek Hledáme specialisty na hardwarové novinky

Hledáme specialisty na hardwarové novinky

Vojtěch Hájek

Vojtěch Hájek

24. 2. 2020 17:06

Jste nadšenec do herního železa? Přijďte psát na Grunex.

Reklama

Pokud patříš k vášnivým nadšencům do všeho okolo technologických novinek v oblasti hardwaru, máme pro tebe skvělou příležitost, jak svoje hobby přetavit na pohodovou brigádu. Na náš web hledáme redaktory, kteří by ve svých článcích pokryly všechny zajímavé novinky ze světa hardware. A nestačí znát jen myši, klávesnice a sem tam nějakou grafickou kartu, potřebujeme opravdového odborníka, který se vyzná ve všech odvětvích (pro lepší představu se podívejte do naší sekce hardware článků)

Za vaši práci vám samozřejmě budeme platit a i když si touto cestou na bydlení nejspíš nevyděláte, můžeme vám slíbit zajímavou odměnu, jejíž výše bude záležet na vaší aktivitě. Navíc se dočkáte i různých bonusů, například novinářských vstupů na některé hardwarové akce. Také nebývá výjimkou, že si redaktor nechává některé recenzované produkty.

Hledáme redaktora, který:

  • umí dobře psát a formulovat text.
  • vyzná se v hardware ve všech odvětvích a ví, kde čerpat informace
  • je samostatný
  • je kreativní a spolehlivý

Pokud se vám návrh na tuto spolupráci zamlouvá, kontaktujte našeho šéfredaktora na emailu vojtech.hajek@grunex.com s předmětem "Hardware redaktor - jméno" a do zprávy napište, jak je to s vámi a s hardwarem (od kdy a jak intenzivně se mu věnujete, odkud čerpáte informace apod.) Zároveň k emailu připojte i vlastní článek o nějaké novince či zajímavosti (téma je čistě na vás), text nemusí být extra dlouhý (ala recenze, dojmy...) a obrázky či nadpisy můžete úplně vynechat - jde nám hlavně o to, abychom z článku poznali váš redaktorský um.

Těšíme na spolupráci, určitě se neváhejte ozvat!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama