Hráč Mitr0 a jeho aktuální postoj k Team Atlantis
Gaming Fortnite Článek Hráč Mitr0 a jeho aktuální postoj k Team Atlantis

Hráč Mitr0 a jeho aktuální postoj k Team Atlantis

Petr Adam

Petr Adam

19. 9. 2019 16:49

Mitr0 má problém s podmínkami svého kontraktu.

Reklama

Spousta streamerů se ve svých začátcích upíše nějakému velkému týmu ke spolupráci. Získají z toho totiž slávu a finanční podporu do začátku. Bohužel to ale s sebou může nést problém ve formě ztráty pozdějších zisků, nebo v podobě nemožností vzít lepší nabídku od jiného týmu. Po problémech, které měli z počátku Ninja a Tfue je tu teď Mitrův problém.

Mitr0 spolu se svými kolegy obviňuje Team Atlantis ze špatné smlouvy, která mu byla nabídnuta. Tfue a Mongraal dokonce Tweetovali příspěvky s hashtagem #FreeMitr0, které na tento problém narážely. Nyní se však dočkáváme odpovědi od samotného týmu Atlantis.

PR oddělení týmu tvrdí, že Mitr0vi nebere žádná procenta ze zisků z Twitche ani z Youtube. Navíc mu byl prý v době podpisu smlouvy nabídnut jeden z největších platů, který kdy tým nabízel.

"Aniž bychom odhalili detaily kontraktu můžeme říci, že jeho plat patřil v době jeho akvizice k nejvyšším v e-sports sféře Fortnite a vůbec se nepřibližuje tak nízkým částkám, ze kterých nás obviňují různí streameři."

Team Atlantis také tvrdí, že byl Mitr0vi nedávno plat ještě zvýšen, ale Mitr0 postupně tým přerostl a chtěl přestoupit do lepší organizace. Tým navíc tvrdí, že žádná z nabídek na odkoupení Mitra nebyla dostatečně vysoká. Plné vyjádření od týmu Atlantis naleznete zde.

S hashtagem, který se virálně šířil po Twitteru Atlantis postupně přistoupil na Mitr0vo uvolnění. Chvíli na to vydal prohlášení se svým pohledem na situaci sám Mitr0.

"Po dohodě s managementem Teamu Atlantis jsme se společně dohodli, že mě pustí. Týmu do budoucna nepřeji nic jiného, než úspěch."

Celé vyjádření najdete zde.

Mitr0 se spolu se svými spoluhráči Mongraalem a Bynjyfishym kvalifikoval na Champion Series, kde zajistili první místo ve 3 z 5 kvalifikačních týdnů v regionu Evropa. Až mu bude dána volnost, bude jeho skill na prodej. Je jasné, že bude mít obrovskou cenu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama