Hráč poukázal na nepřesný model tanku utajeným dokumentem
Gaming Článek Hráč poukázal na nepřesný model tanku utajeným dokumentem

Hráč poukázal na nepřesný model tanku utajeným dokumentem

Radek Raudenský

Radek Raudenský

18. 7. 2021 08:46

Stálo to za to?

Reklama

War Thunder je realistický simulátor, který přebírá reálné stroje a vkládá je do hry. Jedním z nich je i tank Challenger 2, který je součástí britské armády. Ten je cílem diskuze už od roku 2019, jelikož hráči chtějí od tanků co největší odraz reality. Někdy se to ale vymkne z rukou.

Na začátku tohoto týdne se totiž do diskuze zapojil hráč, který se prohlásil za velitele jednoho z Challenger 2 a bývalým členem britské jednotky. Ten tvrdil, že tank je příliš zranitelný oproti reálnému stroji a své tvrzení chtěl dokázat.

Na internet tak vypustil dokument, který byl vlastně manuálem pro tank. Ten ale podléhá přísnému utajení, i když se v dokumentu se nacházelo několik razítek „odtajeno“. Studio Gaijin následně potvrdilo, že je v kontaktu s britským ministerstvem obrany a dokument je skutečně utajený. Hráči tak hrozí i pobyt ve vězení.

Vtipné je, že nejde o první takovou situaci. Komunitní manažer Smin1080p v reakci na tuto situaci napsal, že v minulosti už hráči podobné dokumenty zveřejnili a i přes razítka odtajeno byly dokumenty utajené.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama