Hráč se dostal na nejvyšší rank v Apex Legends za 32 hodin, pokořil světový rekord
Zajímavosti Apex Legends Článek Hráč se dostal na nejvyšší rank v Apex Legends za 32 hodin, pokořil světový rekord

Hráč se dostal na nejvyšší rank v Apex Legends za 32 hodin, pokořil světový rekord

Adam Král

Adam Král

24. 8. 2022 00:41

Hráč s přezdívkou Wxltzy pokořil světový rekord a na nejvyšší rank v Apex Legends se dostal za 33 hodin.

Reklama

V multiplayerových hrách jde většinou o nějaké ocenění, rank, kterého hráč může dosáhnout. V League of Legends je nejvyšší hodností v hodnoceném režimu Challenger, v Counter-Strike: Global offensive pro změnu Global. V battle-royale střílečce s názvem Apex Legends od studia Respawn Entertainment to je Predator. Jak dlouho by vám trvalo, pokud byste se právě v Apexu chtěli dostat na nejvyšší úroveň?

Jak dlouho trvá dostat se na nejvyšší rank?

Držitelem rekordu je streamer iiTzTimmy, který se na úroveň Predator dostal za neuvěřitelných 33 hodin. To vše dělal živě na svém vysílání a z bronzu vyšplhal na několika účtech za svou kariéru mnohokrát. Tyto úspěchy inspirovali i jeho kolegu, australského profesionálního hráče Bena "Wxltzy" Waltona, který zopakoval stejně šílený kousek. A přestože by se mohlo zdát, že to je něco jednoduchého, opak je pravdou.

Hráč se dostal na nejvyšší rank v Apex Legends za 32 hodin, pokořil světový rekord

Jak na Twitteru poznamenal Jake Lucky, hráč s ním nějakou dobu před šíleným kouskem vedl konverzaci, ve které se svěřil, že největší problém nebude dostat se do vysněného ranku, ale přetrpět čekací fronty. Ty jsou totiž v Apex Legends skutečným problémem a pokud bychom smazali čas, který Wxltzy strávil v queue, do nejvyššího ranku ve hře se dostal za 32 hodin a porazil tak Timmyho.

Nebyla to žádná legrace kvůli pingu, který se konstantně držel na 200 ms. To ale profíka nezastavilo a do vysněného ranku se skutečně dostal. Je otázkou, jestli se tam plánuje udržet, protože bude muset hrát trochu aktivně, aby mu rank zůstal. Zůstává tu také iiTzTimmy, který možná bude chtít svůj rekord zpět.

Wxltzy není žádným nováčkem a své dovednosti ukázal na letošním ALGS turnaji, kde se svým Team Burger vyhrál, přestože je nezastupuje žádná organizace. Kam se plánuje dál posunout? Mohl by svůj kousek zopakovat i v mobilním Apex Legends, čímž by dosáhl na nejvyšší rank ve všech Apex Legends.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama