Hráči, kteří nenávidí Brigitte z Overwatch, si vybíjejí zlost na její dabérce
Zajímavosti Článek Hráči, kteří nenávidí Brigitte z Overwatch, si vybíjejí zlost na její dabérce

Hráči, kteří nenávidí Brigitte z Overwatch, si vybíjejí zlost na její dabérce

Zuzana Cinková

Zuzana Cinková

13. 3. 2019 16:25

Kam až hloupost lidí spěje je naprosto neuvěřitelné.

Reklama

Během posledních několika měsíců se Overwatch komunita znovu a znovu pře o takzvané "GOATS týmy", které se skládají pouze z tanků a healerů v poměru tři ku třem. Odpůrci si stěžují, že složení těchto týmů založené na vysokém množstvím HP vede k nudným zápasům. A tak si našli snadný cíl, kam se jít vyplakat -  Brigitte, která je považována za pilíř GOATS týmu. Ale nezůstalo jen u ní, dokonce se jejich zlost obrátila i na její dabérku Matildu. Chudák Matilda Smedius, která dala Brigitte hlas, se nijak nepodílela na rozhodnutí o tom, že Brigitte bude support/tank hybrid. Dabérka poskytla inženýrce se štítem pouze zdravou dávku osobnosti a to je vlastně z její strany vše. Nicméně to nezastavilo některé hráče, aby si svůj vztek na hru vylévali na dabérce. Před nedávnem uveřejnila na Twitteru zprávu, kterou dostala od někoho, kdo se domnívá, že by měla vědět, že Brigitte zničila Overwatch.

Hráči, kteří nenávidí Brigitte z Overwatch, si vybíjejí zlost na její dabérce

"Jsem zmatená z toho, proč by mi někdo posílal tenhle druh zprávy. Dobře, když máte pocit, že jedna postava zničila celou hru, máte právo si to myslet, ale možná by bylo užitečnější poskytnout nšjakou konstruktivní zpětnou vazbu vývojářům, než obtěžovat dabérku."

Poté uveřejnila video, ve kterém detailně mluví o problému. Začala poděkováním fanouškům za jejich podporu a zároveň zmínila, že nikdy v životě neobdržela tolik odpovědí na tweet. Většina komentářů pod tweetem a mnoho dalších na Twitteru i Instagramu bylo neuvěřitelně pozitivních. Vyskytly se ale i rozzlobené výjimky, které pořád nechápe, a i když sama ví, že by na ní neměly mít vliv, tak mají.

"Už jsem měla těch zpráv vyskakujících na každém kroku dost. Nerozumím tomu, proč by to někdo psal. Nerozumím proč lidé tagují moje obrázky #DeleteBrig a píšou že jsem tlustá. Nechápu jaký to má smysl. Zpráva, kterou jsem nahrála na twitter, nebyla o nic horší než jiné. Viděla jsem horší, mnohem horší. Ale nějak mi však utkvěla v paměti. Celé je to pro mě nesmyslné."

Je naprosto neskutečné, jak jsou někteří lidé hloupí a dokážou obtěžovat člověka, který se hrou nemá společného nic, kromě hlasu. Hanba.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama