Hráči WoW Classic možná dostanou zdarma expanzi Battle for Azeroth
Zajímavosti Článek Hráči WoW Classic možná dostanou zdarma expanzi Battle for Azeroth

Hráči WoW Classic možná dostanou zdarma expanzi Battle for Azeroth

Tomáš Rosa

Tomáš Rosa

4. 9. 2019 15:36

Nejedná se o oficiálně potvrzenou informaci.

Reklama

Před týdnem spustil Blizzard servery World of Warcraft Classic, čímž se miliony hráčů vrátily zpátky v čase do dob, kdy MMORPG zažívalo největší boom. A tento úspěch zaznamenali i při letošním startu. Obrovský zájem v podobě milionů zaregistrovaných hráčů zapříčinil, že se čeká v několika hodinových frontách pro přihlášení do hry. Očividně Blizzard s takovým zájmem nepočítal, a tak se tento problém snaží řešit spouštěním dalších serverů. Kromě toho sledování streamů WoW Classic taktéž raketově vystoupalo a předčilo dokonce Fortnite. Nicméně podobný scénář jsme zaznamenali i u Apex Legends a vidíme, kde to skončilo.

Nicméně nyní se objevila zpráva na facebookovém účtu World of Warcraft Brazil, že hráči, kteří ve World of Warcraft Classic dosáhnou levelu 60, což je maximum, dostanou zdarma kopii nejnovější expanze WoW: Battle for Azeroth a jako bonus k tomu bude i 110 level boost. Této zprávy si jako první všiml server Wowhead, následně byl ale facebookový příspěvek smazán. Wowhead se nicméně snaží zjistit více. Co je na tom pravdy, je tedy ve hvězdách.

V příspěvku se píše: "Přípijme si na 15 let WoW. Po dosažení levelu 60 ve WoW Classic obdržíte zdarma expanzi Battle for Azeroth a 110 level boost."

Hráči WoW Classic možná dostanou zdarma expanzi Battle for Azeroth

Každopádně levelu 60 už dosáhlo spousta hráčů, jako první byl hráč s přezdívkou Jokerd, který svého Gnome mága "vyexpil" za neuvěřitelných 79 hodin hrací doby. Že by se někdo ale chlubil odměnou, se nedá říct. Navíc je nutné zmínit, že Classic je spuštěn necelý týden a už po pouhých pěti dnech se guildě APES podařilo zdolat raid bossy Ragnarose (na první pokus) a Onyxii.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama