Hraj Niceboy ORYX PUBG Squad Cup a vylepši svůj gear
Esport PUBG Článek Hraj Niceboy ORYX PUBG Squad Cup a vylepši svůj gear

Hraj Niceboy ORYX PUBG Squad Cup a vylepši svůj gear

Nicolas Heller

Nicolas Heller

21. 11. 2019 14:09

Niceboy ORYX PUBG Squad Cup otevírá registrace. Vyhrát parádní hardware může každý.

Reklama

Přichází vánoční čas a s ním i pořádná nadílka PUBG turnajů! Niceboy ORYX PUBG Squad Cup otevírá registrační brány. Každý tým složený minimálně ze čtyř hráčů si tak může přijít zahrát o prizemoney a díky cenám od Niceboy ORYX si také pořádně upgradovat svoje periferie. Během následujících týdnů nás čekají hned dvě kvalifikace, tak je nepropásni!

V kvalfikacích budete mít šanci probojovat se do závěrečného Grand Finále. Obě kvalifikace pro vás bude na svém twitch kanále vysílat Martin "spajKK" Beneš.

Formát turnaje

Během tří týdnů se uskuteční dvě kvalifikace a jedno Grand Finále.

Každá kvalifikace je otevřená pro 64 týmů a rozdělená na 4 lobby. Hrát se bude BO7. Z každého lobby postoupí dva nejlepší týmy do Grand Finále.

Grand Finále se zúčastní 16 nejlepších týmů ze všech kvalifikací. Grand Finále budeme hrát BO7.

Sleduj Niceboy ORYX Squad Cup na Twitch.tv

Streamem všech turnajů vás provede zkušený komentátor a profesionální hráč Martin "spajKK" Beneš na jeho twitch kanále. Během Grand Finálového streamu budeme z řad diváků losovat vítěze herní židle ORYX Throne!

Zaregistruj se do turnaje a probojuj se až na vrchol!

Už dnes otevíráme registraci do první kvalifikace, která se uskuteční už 24. 11. 2019 od 14:00! Nezapomeňte se přihlásit včas, maximální počet míst v každém kvalifikačním turnaji je omezen na 64 týmů.

K registraci je potřeba si založit Grunex účet na našem webu (je to zdarma a zabere to pár sekund), přidat jméno ze hry do svého Grunex profilu a poté se zaregistrovat do turnaje zde:

Pravidla pro tyto turnaje: ZDE

Na vítěze i diváky čekají parádní ceny!

Nejlepší hráči si odnesou prizemoney i skvělé harwarové kousky:

1. místo - 6 000 Kč + výběr ORYX klávesnice, headsetu, myši a podložky dle vl. výběru 2. místo - 4 000 Kč +  výběr ORYX klávesnice, myši a podložky dle vl. výběru 3. místo - výběr ORYX myši a podložky dle vl. výběru

Livestream divácká soutěž - Kdo usedne na trůn? Zapni si stream z Grand Finále během kterého budeme soutěžit o herní židli ORYX Throne!

 

Víkendové PUBG turnaje s Mazarinim a Spajkkem pouze na Grunex.com!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama