Huhnak: Výsledky v kvalifikaci pro mě byly překvapivé
Esport FIFA 20 (PS4) Článek Huhnak: Výsledky v kvalifikaci pro mě byly překvapivé

Huhnak: Výsledky v kvalifikaci pro mě byly překvapivé

Tomáš Rosa

Tomáš Rosa

10. 10. 2020 15:49

Rozhovor s Patrikem "Huhnak" Hornákem o Big Shock! FIFA turnaji.

Reklama

V kvalifikacích Big Shock! FIFA turnaje patřil mezi favority na postup do Grand Finále, což potvrdil hned v úvodním kole. Potom ale jeho výkony byly jak na horské dráze, a s postupem to začínalo vypadat bledě. Na závěr ale všem ukázal, že ho není radno podceňovat. O probojování se do TOP4 se rozpovídal Patrik "Huhnak" Hornák z týmu Entropiq.

Jak bys zhodnotil své výkony ve kvalifikacích v Big Shock! FIFA turnaji?
Myslím si, že i pro mě byly výsledky v kvalifikaci překvapivé, protože režim Kick-Off mi nějak extra nejde. Je to oproti FUT trochu jiná hra, protože je daleko pomalejší a nemůžu hrát se svými hráči, na které jsem zvyklí. V turnaji se ale hraje o celkem velký prize pool, tak jsem nepodcenil přípravu a klaplo to. Samozřejmě bych si i vážil titulu vítěze turnaje.
Neřekl sis po poslední kvalifikaci: „Kdo se směje první, ten se směje jako poslední,“ když jsi zvítězil právě v 1. a 5. kole?
Takhle mě to nenapadlo, ale je to docela trefné.
Ne vždy se ti ale dařilo, ve 3. kvalifikaci jsi vypadl hned v prvním zápase s Krtkem88. Potom ve 4. kvalifikace ve druhém zápase s M4tk05. Čím to bylo?
Než jsem šel do zápasu s Krtkem věděl jsem, že když se ve 3. kvalifikaci zadaří, tak postup už bude celkem jasný. Bohužel mi nepřálo štěstí a prohrál jsem na zlatý gól, i přesto, že jsem měl za celou BO2 dvacet střel a Krtek asi pět. V zápase s Matesem to bylo celkem vyrovnané, ale bohužel jsem nepodal ideální výkon.
V turnaji jsi rozhodně patřil mezi favority, ale osobně, čekal jsi, že se dostaneš do TOP 4 postupujících?
Jak už jsem říkal, v režimu Kick-Off si moc nevěřím a celkově mi herní styl FIFA 20 nesedl. Takže jsem se snažil hrát, co nejlépe to šlo, abych zvládl postup do Grand finále. Po první vyhrané kvalifikaci jsem si ale věřil o dost víc. Už se ale upřímně velmi těším na nový ročník FIFA. Díky podpoře týmu Entropiq mám dostatek FIFA pointů na nákup balíčků. Bez perfektně složeného týmu se dá ostatním profesionálům konkurovat jen velmi obtížně.
Měl jsi během kvalifikací úhlavního rivala?
To se dá těžko říct. Kvalifikaci hrálo spoustu dobrých hráčů, takže rival pro mě byl v podstatě každý. Když jsem zrovna nehrál, tak jsem po očku sledoval a fandil týmovému parťákovi Štěpánovi „Riijk“ Sobockému.
A co říkáš na svoje soupeře v Grand Finále? Koho z nich považuješ za nejtěžšího oponenta?
Do TOP 4 se dostali velmi kvalitní hráči. Vzhledem k tomu, že se ale bude hrát ve FIFA 21, tak nevím, komu a jak tento ročník sedne. Každopádně si myslím, že nejtěžší soupeř bude T9Laky.
V Grand finále si zahraješ o prizemoney 50 000 Kč. Už jsi přemýšlel, co bys udělal s výhrou?
Za pár dní se budu stěhovat, tak bych peníze použil na doladění nové streamovací místnosti.
Jaký je tvůj oblíbený fotbalový klub? Hrál jsi za něj taky během kvalifikací?
Můj oblíbený klub je FC Liverpool, za který hrál i náš týmový ambasador, Vladimír Šmicer. V kvalifikaci jsem ho použil pro každou BO2.
Na konec typická otázka. Kterou příchuť energetického drinku Big Shock! máš nejraději?
Na chuť si občas koupím Exotic, ostatní druhy jsem zatím neměl. Rád ale vyzkouším nové příchutě, tak doufám, že na Grand Finále k tomu bude příležitost.
Děkujeme za rozhovor a přejeme hodně štěstí v Grand Finále!
Já děkuji a moc se na Grand Finále těším!

Huhnak: Výsledky v kvalifikaci pro mě byly překvapivé

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama